Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy 13 lány jár egy 18 éves fiúval?
Ismerek ilyet.
Cigány srác bevágta a kiscsajnak, teljesen behülyítette és a szülei ellen fordította. Megbukott az iskolában és rendőrségi ügyei vannak.
Esetleg tapasztalat?
Híradó? Mennyi hírt lehet hallani, hogy megerőszakoltak 10-14 éves lányokat idősebb srácok?
Interneten is több ilyen hírt lehet olvasni.
Plusz ha jól gondolom nem csak én írtam ide, hogy inkább törődjön mással a lány.
Valamint sajnos van személyes tapasztalatom. 12 éves koromban az egyik barátnőmet megerőszakolta egy 19 éves srác. Elhitette a lánnyal, hogy szereti az meg beleszeretett fülig.
Ezek a kapcsolatok baromi ritkán vannak arra amire általában egy kapcsolat lenni szokott.
17/L
"Kérlek szépen jelenlegi helyzetében, a kérdés szerint CSAK 13 éves lányt tud összeszedni. Gondolom ha lenne egy nagyjából vele egykorú lány akkor nem egy 13 évessel foglalkozna."
Huh. A kérdés semmi ilyesmire nem utal. Ha mégis arra utalna, mi alapján bizonyosodhatnánk meg arról, hogy _csak_ 13 éves lányokat _képes_ felszedni? És biztos, hogy _létezik_ egy nagyjából vele egykorú lány. :/
Ok, ne írjunk egymásnak többet kérlek, ez off-topic egyébként. :)
Valahogy nem én kezdtem az egészet, már bocsánat.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!