Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok-e ellene tenni, hogy a másik fiút kiüzzem a fejéből, ha egyszer már mellettem maradt?
A helyzet úgy fest, hogy nagyon szeretjük egymást és minden rendben köztünk.
Beszéltünk arról, hogy a barátom még mindig a fejében van, de nem ér neki annyit egy futókaland, hogy szakítson velem, de engem azért még mindig aggaszt. Szeretném tényleg kiűzni a fejéből a gondolatát is, mert sajnos erősen csorbúlt a bizalmam irányába, hiszek neki, de szeretnék benne újra teljesen megbízni. Lehet, hogy már bennem van a hiba, csak a tudat elég nyomasztó :( .
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok__425471 téma folytatása Szeretném a tanácsotokat kérni.
Az előző kérdésemre is teljesen normális válaszokat kaptam.
Nagyon jól esett a segítség.
Sajnos a linkelés az nem lett megfelelő, de a témát így is meg lehet lelni címsorba másolva. :)
Figyelj, szerintem hagyd a francba, most komolyan kell neked ez a kapcsolat???? ez a csaj full hülyének néz!
majd mindjárt linkelek neked valamit!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
az vagyok aki írta h azóta csak "egyéjszakásokat vállal"
hidd el kur*vára igaz az, h nagyon nagy színészek :S
az anyja is lehet ezért ellenzi, mert nem akarja a lányát buktatni,h csal,de azt se akarja h neked szar legyen szal jön a tiltással:S
A két történet között annyi a különbség, hogy a legjobb barátomba lett szerelmes, és én szakítottam vele, de ő visszasírta magát hozzám, így ha egy kis esélye van annak, hogy valami nem kerek, akkor ezek után repül annak ellenére, hogy elötte nem volt csók se.
Nagyon ésszel leszek és nyitott szemmel járok ezután..
Bízok benne, hogy tényleg küzd az érzés ellen, és a kapcsolatunkat szeretném erősíteni, ha van értelme.
Köszönöm a linket, nagyon okos dolgokat olvastam, bízok benne, hogy velem nem lesz ugyanez a helyzet.
A fejemet nem dugom a homokba...
Én a helyedben megnézném a teloját,msn, email,keylogger stb...
Mondom szerintem hagyd a francba! ennyit nem ér egy ribanc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!