Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párunknak nem szokás ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párunknak nem szokás ajándékot adni? 22\L

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 12:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
mert ő ilyen romatikus is..oda ne rohanjak..mióta vagytok együtt? volt már szülinapod, vagy bármid?
2013. máj. 24. 12:40
 22/28 A kérdező kommentje:
jó lenne ha nem gúnyolodnál,nem minden pasi agya helyén van fa..z..igen is ő egy érzékeny pasi..szülinapomra tortát kaptam tölle,és egy szép ruhát meg egy nyakláncot..
2013. máj. 24. 12:44
 23/28 anonim ***** válasza:
Akkor mi a baj? Kaptál ajándékot.. Most már végképp nem értem.
2013. máj. 24. 12:44
 24/28 A kérdező kommentje:
de ez régen volt,sajna mostanában nem kapok tölle,csak én adok neki,és nem tudom miért nem viszonozza,nem várom el csak jól esne..
2013. máj. 24. 12:45
 25/28 anonim ***** válasza:

nem értem miért kérsz számon valakitől ajándékot, ha nincs is rá ok.

Lehet adni ajándékot ok nélkül is, de ezt nem lehet elvárni a másik féltől. Ha valaki ezért hisztizik, akkor az olyan benyomást kelt, mintha állandóan ajándékokat akarna.

tudod hogy megy ez, elsőnek csak egy üveggömb, utána egy csoki, aztán egy drága virágcsokor, majd egy márkás ruha és a végén...

Én nekem se volt különösebben szokásom ajándékokat adni, csak ünnepekkor. Na meg amikor úgy éreztem hogy szükséges, vagy épp a békülés miatt.

De ha egyszer meglátnám azt, hogy a barátnőm így kérné számon az ajándékot mint most, szerintem ott fejezném be vele az egészet.

Ez aztán tényleg érzelem dús kapcsolat lehet.

2013. máj. 24. 12:48
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem várod el, de azért jól esne és mivel nem kapod meg hiszti van... Tényleg nem várod el..logikus...

Az ünnepekre kapsz ajándékot, örülj neki, hogy gondol rád. A hétköznapokon meg nem kell neki minden héten újabb valamit venni.

Nem egy ajándékozós típus, csak ha alkalom van rá. Ez van.

2013. máj. 24. 12:51
 27/28 anonim ***** válasza:
Egyébként mi volt régen? A szülinapod? Hát igen, az évente csak egyszer van...
2013. máj. 24. 12:52
 28/28 anonim ***** válasza:

Ajánlanék egy könyvet, ami lehet, hogy megoldja a bajodat.

Gary Chapman: Egymásra hangolva - az öt szeretetnyelv.

Itt egy rövid kivonat a tartalmából, ezt olvasd el:

[link]

A Te szeretetnyelved úgy érzem, dominánsan a 3. Van, akinek egyszerűen nem természetes ennek a használata és inkább máshogy mutatja ki a szeretetét.

2013. máj. 24. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!