Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párunknak nem szokás ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párunknak nem szokás ajándékot adni? 22\L

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 12:03
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

csak úgy,semmilyen alkalomból..

ilyesmit adtam neki: [link]

2013. máj. 24. 12:21
 12/28 A kérdező kommentje:

ma 12:21

ezzel csak magadat minösited..

semmi sem kacat amit szeretettböl adnak..

2013. máj. 24. 12:22
 13/28 anonim ***** válasza:
61%

Attól még, hogy szeretetből adják kacat marad. Te találtad ki, hogy tetszene neki..hát biztos...ahogy érzed.

Övet vettem neki, mert szüksége volt rá. Parfümöt, mert azt szeretett volna. Laptoptáskát, mert a régi szétszakadt. Megcsináltattam a karkötőjét, mert elszakadt és hiányolta már a kezéről(ezutóbbit csak úgy). A gépéhez vettem olyat amire már régóta vágyott, de még nem jutott el addig, hogy megvegye.

A kedvenc nasiját megvettem neki csak úgy, hogy meglepjem.

12 éves whiskyt vettem, mert imádja a különlegességeket.

Ezek hasznosak. Egy szivecskés bögre, meg egy cukimuki gravírozott hülyeség nem. Még ha az arcképetek lenne benne vagy valami olyan ami rád emlékezteti, na de egy kastély...újabb porosodó szarság.

2013. máj. 24. 12:26
 14/28 anonim ***** válasza:

Ja és én is vettem már neki ilyen kismütyürt, de még annak is haszna volt. Volt egy kulcscsomója egy nyaralóhoz és a kulcstartóját elhagyta. Hát vettem neki egy aranyos Nici-s kulcstartót, ami hasonlított az előzőre. De még ennek is több haszna van, mint egy üvegkockának.

2013. máj. 24. 12:30
 15/28 anonim ***** válasza:
Jó dolog csak úgy spontán ajándékot adni másoknak. Ugyanakkor tényleg olyat érdemes csak adni, amire szüksége van vagy amit szeret. Nem biztos, hogy ami neked tetszik, az neki is tetszik.
2013. máj. 24. 12:32
 16/28 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne szokás? Nem értem...
2013. máj. 24. 12:34
 17/28 A kérdező kommentje:
..ő neki tettszenek az ilyen üvegkockák amibe van v mi épitmény,mert erröl mesélt hogy látott ilyet egy barátjánál és hogy annyira szép..
2013. máj. 24. 12:34
 18/28 anonim ***** válasza:
Akkor oké.
2013. máj. 24. 12:36
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem szóltam. De a kérdést továbbra sem értem miért tetted fel. Tán ő nem ad neked semmit? Nem értem.
2013. máj. 24. 12:36
 20/28 A kérdező kommentje:
..igen,ő nem szokott adni,pedig ezenkivül volt hogy adtam neki egy aranyos plüsskutyust is meg képeslapot,mert ő ilyen romantikus is..
2013. máj. 24. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!