Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ennek értelme? (lennt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek értelme? (lennt bővebben)

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, a nyár végén megismerkedtem a Balatonnál egy sráccal. Egy este együtt buliztunk az ő barátaival és az én barátaimmal közösen. Flörtölgettünk, egy-két csók is elcsattant. Aztán amikor hazajöttünk, jött az iwiw, és a felismerés, hogy barátnője, élettársa, felesége (nem tudom melyik a helyes) és kislánya van. Ő erről egy szót sem ejtett sem akkor sem azóta sem, én pedig nem kérdeztem rá. Azóta is szinte naponta sms-eket küld, hogy találkozzunk látni szeretne, menjek hozzá Pestre bulizni. Teljesen össze vagyok zavarodva, hogy mit akarhat tőlem..ha csak egy éjszakára kellenék/kellettem volna, akkor minek írogat nap mint nap mikor 150 km van közöttünk. Azóta nem találkoztunk élőben, nem akarok így, hogy bizonytalan minden, csak sms-ek vannak, viszont nem hiszem, hogy nekem kellene ezt a témát felhozni, azt sem tudom, hogy hogyan kérdezhetnék erre a dolgora rá, gondolhatná, hogy tudom mikor kinnt vannak iwiwen is a közös képeik. Én nem akarok egy családot sem tönkre tenni. Ti mit gondoltok? Kérlek segítsetek!
2009. okt. 4. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
ha ekkora gyökér, hogy nem mondja meg a frankót, akkor hagyd a fenébe. Hidd el találsz nála jobb pasit, aki nem 150km-re lesz tőled és akinek nincs családja.
2009. okt. 4. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
cserélj számot semmi értelme se lenne bisztos nem hagyná ott érted a családját
2009. okt. 4. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy családot ne tegyél tönkre, ha esetleg időközben elválna, vagy otthagyná a barátnőjét, akkor esetleg, de addig semmiképpen sem "tartanám" vele a kapcsolatot!
2009. okt. 4. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, én felmennék a helyedben Pestre és agyonverném ezt a gerinctelen férget!!!! Amúgy csak azért írogat sms-eket, mert friss húsra vágyik és csak meg akar dönteni. Ezt tapasztalatból mondom. 24/L
2009. okt. 4. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem értesítsd

a feleségét,

2009. okt. 4. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye f*szparaszt és ráadásul hűtlen is, téged meg jól hülyére vett pár s*ggfej haverja előtt felvágásból, a barma tényleg megérdemelné h kicsit betegyél neki aztán véletlen értesítsd az élettársát. Kész röhej, hogy vagy képes még ezek után is rágondolni? Ráadásul családos faszi...
2009. okt. 4. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:

a.: Ne keresd többet.

b.: Szülj neki gyereket, és legyetek boldogok.

2009. okt. 6. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyorsan építsd le. Ne te legyél egy család tönkretevője, még akaratlanul sem. Ha lebuknátok, az asszony szemében valószínűleg te lennél a bűnbak, egy megcsalt nőnél pedig nem kell "jobb" ellenség. Ez az alak szarba se vesz senkit saját magán kívül, úgyhogy a legjobb, ha minél hamarabb kiszállsz ebből a történetből.
2009. okt. 6. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!