Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Több mint 2 éve vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 2 éve vagyok a barátommal, nem akarja megengedni h modellkedjek pedig csomó felkérést kaptam már mindenki mondja, h megvan minden adottságom de nem engedi mit csináljak, h megengedje?

Figyelt kérdés
pedig tudja h sosem csalnám meg , mert nagyon szeretem de ez már nagyon régi álmom és őt ez nem érdekli akkor se engedi meg , mert ,h én ne mutogassam magam senkinek, de é nem azért szeretném ezt csinálni h mutogassam magam :(
2009. okt. 4. 13:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Ne kérd az engedélyét, nem az anyukád.
2009. okt. 4. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

szólok hogy ebben a szakmában az előrelépés az szopással meg dugással érhető el. valamit akarsz, szétrakod a lábad. ne legyél naiv hogy csak azér megkapsz mindent mer szép vagy. százával vannak a szép lányok mindenfele.

én se engedném, pedig elég nyitott ember vagyok, mert úgysem bírná sokáig a kapcsolat aztán.

2009. okt. 4. 19:00
 13/15 A kérdező kommentje:
hát mindenki csak ezt látja de valójában ez nem igaz! jó lehet h van 1-2ilyen de az az ügynökség kamu ennyi
2009. okt. 5. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Ne hagyd, hogy a pasid visszahúzzon. Majd találsz olyat, aki elfogad olyannak, amilyen vagy, ha modell vagy, akkor annak.. ( pld. nekem nem lenne kifogásom ellene... :-) )
2009. okt. 7. 15:10
 15/15 A kérdező kommentje:
nem talizunk ? xD na jó csak vicc bár az én barátom is így gondolkodna
2009. okt. 9. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!