Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 2 éve vagyok a barátommal, nem akarja megengedni h modellkedjek pedig csomó felkérést kaptam már mindenki mondja, h megvan minden adottságom de nem engedi mit csináljak, h megengedje?
Előzőnek: sztem anyukájának sem lenne joga megtiltani neki, hogy feladja az álmait...
A pasid nagyon féltékeny típus, és ez előbb utóbb úgyis véget vetne a dolognak köztetek, úgyhogy most mondd emg neki, hogy kezdjen el megváltozni. És menj el modellkedni, akárki akármit mond.
Hát nem sokan örülnének neki ha országosan mutogatná magát a nőjük bugyiban h aztán minden gyíkf*szú rá verje esténként.
Különben meg ahogy gondolod, engem se érdekelne h húú modellel járok pláne h 2 éve már kavartok, szóval valszeg ő se büszke a helyzetre. Az meg természetes h féltékeny és nem akar erotikus pózokba vágva viszontlátni egy újságban.
Tedd amit szeretnél, bár lelombozni se akarlak, de azért azt vedd számításba, hogy komoly szinten űzni ezt a dolgot kevés esélyed lesz. Manapság már minden kicsit szebb lány "modellkedik", az én ismeretségi körömben is van vagy 10 ilyen lány, tehát túl komolyan ne vedd. Bár próbáld ki magad és beszéld meg barátoddal is.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!