Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Több mint 2 éve vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 2 éve vagyok a barátommal, nem akarja megengedni h modellkedjek pedig csomó felkérést kaptam már mindenki mondja, h megvan minden adottságom de nem engedi mit csináljak, h megengedje?

Figyelt kérdés
pedig tudja h sosem csalnám meg , mert nagyon szeretem de ez már nagyon régi álmom és őt ez nem érdekli akkor se engedi meg , mert ,h én ne mutogassam magam senkinek, de é nem azért szeretném ezt csinálni h mutogassam magam :(
2009. okt. 4. 13:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
Ha ilyen bunkó akkor mondd meg neki hogy felejtsen el. Az álmaid ne add fel főleg egy pasi miatt. Mindenki pótolható, majd találsz mást aki megért téged...
2009. okt. 4. 14:03
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem érti meg, akkor sz@rd le a gyereket és dobd. Azután meg sírhat magába, hogy járhatott volna egy modellel.
2009. okt. 4. 14:04
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Mi az, hogy a barátod nem engedi? Még ha anyukádról lenne szó, meg is érteném, de a barátodnak nincs joga bármit is megtiltani neked.
2009. okt. 4. 14:10
 4/15 A kérdező kommentje:
anyukám támogat a modellkedés terén meg úgy mindenki csak ő nem mert féltékeny:S
2009. okt. 4. 14:12
 5/15 anonim ***** válasza:
20%

Előzőnek: sztem anyukájának sem lenne joga megtiltani neki, hogy feladja az álmait...

A pasid nagyon féltékeny típus, és ez előbb utóbb úgyis véget vetne a dolognak köztetek, úgyhogy most mondd emg neki, hogy kezdjen el megváltozni. És menj el modellkedni, akárki akármit mond.

2009. okt. 4. 14:16
 6/15 anonim ***** válasza:
44%
hagyd ott a p×csába ezt a f×szt
2009. okt. 4. 14:18
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem sokan örülnének neki ha országosan mutogatná magát a nőjük bugyiban h aztán minden gyíkf*szú rá verje esténként.

Különben meg ahogy gondolod, engem se érdekelne h húú modellel járok pláne h 2 éve már kavartok, szóval valszeg ő se büszke a helyzetre. Az meg természetes h féltékeny és nem akar erotikus pózokba vágva viszontlátni egy újságban.

2009. okt. 4. 14:56
 8/15 A kérdező kommentje:
ki a fene mondta neked h vetkőzni akarok? istenem :S ! nem pucérkodni akarok csak simán modellkedni
2009. okt. 4. 15:13
 9/15 kolosszus22 ***** válasza:
44%

Tedd amit szeretnél, bár lelombozni se akarlak, de azért azt vedd számításba, hogy komoly szinten űzni ezt a dolgot kevés esélyed lesz. Manapság már minden kicsit szebb lány "modellkedik", az én ismeretségi körömben is van vagy 10 ilyen lány, tehát túl komolyan ne vedd. Bár próbáld ki magad és beszéld meg barátoddal is.

22/F

2009. okt. 4. 15:35
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
Vágj bele és mond meg neki ha nem tetszik a dolog kívül tágasabb...te életed te döntéseid!
2009. okt. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!