Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja, hogy "sok" pénzem van?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal. Egy hónapja együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, de van egy kis bökkenő. Ő nem annyira tehetős. Mármint 17 éves én 21 vagyok. Az előző barátjától nem kapott semmit, de szó szerint. Csak otthon ültek a pali gépezett ő meg csak ült az ágyon. Én meg teszek érte mindent, amit csak tudok. Találkozgatunk, de csak hétvégén, nagy ritkán hét közbe, ha úgy alakul. És ilyenkor elviszem 1-2 jó helyre. Kapott már ruhát, meg táskát. Felszoktam tölteni a telefonját is, hogy tudjunk SMS-ezgetni. De mondta is, hogy őt ez zavarja, mert ennyit még soha senki nem törődött vele, senkitől nem kapott még ennyi mindent, törődést/ajándékot/odafigyelést. Sokszor kérdem, hogy hova mennyünk, mit együnk stb-stb. de mindíg azt mondja, neki mindegy amit akarok. Gondolom ez azért van mert én fizetem. De mit tegyek? Azt akarom, hogy mondja amit akar csinálni, mert sokszor ha kitalálok valamit félek, hogy nem tetszik neki. Meg, hogy mindíg azt csináljuk amit én akarok! :(
#-zavarják#az anyagiak
2013. máj. 24. 09:15
1/8 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen nem számít, kinek mennyi van. Egy 17 éves lányzónak, meg ugyan mitől lenne pénze ennyi idősen....
Mond neki nyugodtan, hogy ha szeretne valamit csinálni, mondja nyugodtan, ne szégyellősködjön.
2013. máj. 24. 09:22
2/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy őt főleg nem ez érdekli.....
van neki, de na, egy szombat 30000 alap hangon, kaja-pia-szórakozás-veszünk ezt-azt. Meg mondtam már neki kismiliószor, de na, úgy érzem, mintha még mindíg zavarná. Beszélgettem is vele ilyenekről. De egyszerüen nemtudom mit kéne tennem. Persze azt se akarom, hogy követelőzzön. De tényleg mindíg azt csináljuk amit én szeretnék. Mármint mondok valamit és ő egyből bólint.
2013. máj. 24. 09:28
3/8 anonim válasza:
Csökkentsd le a pénzbe kerülő dolgokat. Vagyis, ajándékot csak akkor vegyél neki, ha valami alkalom van. Továbbá a programok közül is próbáld bekorlátozni hogy ne sokezres belépőjű helyekre menjetek, hanem inkább sétáljatok egy jót vagy kiránduljatok, ami ingyen van. Ha őt zavarja hogy sokat költesz rá akkor nincs más megoldás, mint csökkenteni a kiadásokat ha ettől jobban érzi magát. 23/F
2013. máj. 24. 09:34
4/8 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben ez megy. séta, pad, smákolás stb. De az is zavarja, hogy neki csak 1 órát kell utaznia nekem meg 6-ot, hogy találkozhassunk! Mert egy másik városban szoktunk talizni és mondta, hogy hát ennyit utazni........ De szeretem nagyon, nemtudom, azért köszi a válaszokat!
2013. máj. 24. 09:37
5/8 anonim válasza:
Mi van már?Kihal a normális emberi kapcsolat?
Az én barátnőm gratulált amikor 19 évesen megkaptam életem első fizuját.
Most meg sok a pénze..Amiért meg sem dolgozott.ÖCsém
2013. máj. 24. 09:53
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon oökos gyerek vagy! Képzeld megdolgoztam minden forintért, 14 éves korom óta dolgozom, most eljutottam egy bizonyos szintre, de nem ez a lényeg. Meg mielőtt félreértenétek a helyzetet szeretem, meg minden, csak nem akarom, hogy kényelmetlenül érezze magát, de tök8!
2013. máj. 24. 09:57
7/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon rendes és normális pasi vagy és gondoskodó. Egy lánynak fontos hogy biztonságban érezze magát a férfi mellett anyagilag és érzelmileg is. Érezni hogy valaki vigyáz rám. Talán ebben benne van egy kis apahiány is nem tudom :) A lényeg az, nálunk is ez a helyzet jelenleg, a párom fizetéséből élünk mindketten, mondjuk különbség hogy mi majdnem 3 éve vagyunk együtt és ebből majdnem az össz együtt is élünk. Jelenleg nekem tovább kell tanulnom ezért nem dolgozom. Már a kapcsolatunk elejétől kezdve fizetett mindent és ahogy mélyült a kapcsolatunk el is mondta hogy ez kettőnk pénze. Persze kellemetlenül éreztem magam, viszont közben nagyon nagy nehézségei adódtak és én segítettem neki. Ezáltal és az egész kapcsolatot tekintve úgy érzem kvittek vagyunk mert a legnehezebb pillanataiban mellette voltam és segítettem. Gondolom a lánynak is kellene valami amitől úgy érzi hogy visszaad abból amit tőled kap és akkor jobban érezné magát. Kérjj tőle kis szívességeket :) mondjuk hogy süssön neked valamit vagy menjen el valamiért valahova amit te nem tudsz elhozni. Valami ilyesmiket :) 26/ N
2013. máj. 24. 10:39
8/8 anonim válasza:
kérdező, nem akarlak megbántani, de ha így haladsz átmész a papucs kategóriába. a lány simán érezheti azt, hogy kihasznál téged, lelkiismerete van emiatt.. persze, néhanéha nem árt egy kis ajándék,de ez kissé túlzás amit te csinálsz, főleg egy 17 évesnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!