Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még olyan nők, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan nők, ha igen, akkor milyen típusú nők azok, akik a kedves aranyos jófiúkra buknak?

Figyelt kérdés
Azt mondják nekem, de én is látom, hogy a nők nagy része a bunkókra bukik, mert az aranyos, kedves jó pasik azok max. friendzónába valók, kutyám is aranyos jelszóval. De azért biztos léteznek még olyan nők, akik az ilyen pasikkal kezdenek. Melyek azok a nők akik ilyen pasikra buknak, vallásosak, 30 felettiek, gyerekes anyukák inkább stb....?
2013. máj. 24. 00:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

helike13:

Akkor te valószínűleg nem is vinnyogsz állandóan a "friendzone" meg a "rosszfiúk" miatt.

Nem is értem, miért vetted magadra.

2013. máj. 24. 04:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, mert én 29 évesen már rég beletörődtem.......
2013. máj. 24. 04:21
 13/14 anonim ***** válasza:
nők igen, lányok nem! 25 alatt felejtsd el a kedvességet! 30 fölött amikor férjnek kell az ember akkor már előtérbe kerülnek a belső értékek és a jellem.
2013. máj. 24. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem azért vagyok kedves jófiú, mert valakinek be akarom tenni, hanem mert ilyen vagyok. Semmi kedvem cigizni, kötekedni, vagy bedrogozva lenni, mert a lelkiismeretemet ez egyszerűen sérti, mert nem így neveltek. Mindhármat próbáltam már, de rosszul éreztem magam alatta, ezért nem folytattam. Nem fogom egy nő kedvéért gengszernek mutatni magam, és akinek ez kell ,azzal meg már csak ezért sem érdemes kikezdenem.
2016. márc. 2. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!