Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az vajon miért van, hogy amikor barátnőm van, akkor sokkal több lányt tudok megfektetni, mint amikor szingli vagyok?
Figyelt kérdés
Komolyan, amikor egyedül vagyok, akkor szinte alig jön össze valami, de mikor csalom a barátnőm, akkor meg mintha minden lánynak bejönnék.2013. máj. 23. 23:54
11/15 anonim válasza:
Jól teszed kérdező. Büszke vagyok rád. Csak így tovább!
12/15 anonim válasza:
Jaja, élvezd ki, amíg lehet. EGyébként megsúgom, ha mi fiúk nem csaljuk meg a barátnőnket, akkor ők fognak megcsalni, csak idő kérdése, ugyanis a csajok nem szeretik a jó fiúkat, a rosszra vágynak.
13/15 anonim válasza:
miért tudnák, hogy van barátnőd, Te is szexre kellesz, ezek szerint mind 1 alkalmas
amúgy ha nem jöttek rá, akkor mit mondjak, hogy ennyi eszük van? öcsém hidd el, gyorsan rá lehet jönni, pedig meg sem kérdezem N
14/15 Balanus_concavus válasza:
Ezt én is megfigyeltem. Szerintem nagyobb önbizalma van olyankor az embernek, tudat alatt úgy fogja fel, hogy van egy barátnője akinek "kell, szüksége van rá", ez ad egyfajta megelégedettséget, amit a többi nő észrevesz a "kisugárzásban".
15/15 anonim válasza:
Murphy törvény. Velem is igy van akkor tapadnak a pasik mikor van valakim ha szingli vagyok sehol senki...
Vonzóbb vagy a csaj mellett mert másabb az ember olyankor mint mikor szingli. Plusz van egy réteg akinek csak addig vagy érdekes mig meg nem kap, mert ami a másé ami elérhetetlen az mindig jobban kell.. Ha nem tudnak a nődről akkor a fő ok a kisugárzás, viselkedésváltozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!