Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nem érzitek ezt baromi cikinek?
Nem egy ilyen ismerősöm van.. volt egy jó barátnőm,aki ugyan rendszerető, főzni is tud, de egy gombot nem tud felvarrni a kabátjára..engem kért meg,mert az anyukája nem volt épp otthon :DD
Hál'istennek én nem ilyen vagyok, olyan suliba jártam,ahol már alsóban megtanultunk varrni, hímezni,kötni,stb.. főzni is tudok,ha kell bár csak azt csinálom meg szívesen,amit szeretek,mert jó közben eszegetni :P :)
Nem étetem egyébként,hogy az ilyen házias dolgok miért okoznak akkora problémát sokaknak, még csak ész sem kell hozzá igazán.. szerintem inkább a lustaságról lehet szó...
de, baromi cikinek találom az ilyen lányokat. szerencsére én sem vagyok ilyen, én szerintem 15 évesen is fenn tudtam volna tartani egy háztartást.
19L
Anya nagyon solat dolgozik, mert a pasija ingyen él nálunk. Hiába van jó munkája és keres 3x annyit mint ma egy átlag ember, ránk szinte nincs is ideje.
Bevallom, a sütés-fözés nekem se megy, azt az öcsèm csinálja, én meg fent hordozom a hugom haza edzésröl, meg vásárolok, és takarítok (emellett én is edzek), de talán egy krumplit meg tudok hámozni.
Ismerek nem egy ilyen csajt, de ha ti se lennétek rákényszerítve, mikor jutna eszetekbe leülni pl krumplit pucolni? Amikor unatkoztok, ez az elsö, ami eszetekbe jut? :O
Nna mindegy... erröl az a véleményem, hogy elöbb-utóbb mindenkinek meg kell állnia valahogy a helyét, az egy másik kérdés, hogy a kedves szülök hogy készítik fel rá... mert szerintem egyik véglet se jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!