Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy bűzös a lába?
"Büdös a lábad".
Mi másfél éve vagyunk együtt a párommal, de az elejétől fogva nyíltan kimondjuk a dolgokat (igaz mi korábban barátok voltunk...), sokkal egyszerűbb. Neki is büdös volt a lába és ezt meg is mondtam neki. Aztán vettem neki egy ilyen cipőbe rakható szagelszívó talpbetétet, azóta tűrhető... :) Mondjuk mi alapból nem vagyunk sértődékenyek, de ha a barátnőd az, akkor finoman közöld vele. Más megoldás nincs. 26N
azért nekem furcsa, hogy nem tudja magáról, hogy ilyen problémája van, és nem tesz ellene...
megmondom őszintén nekem is van ilyen gondom, nem tehetek róla, ilyen típus vagyok. 1 fajta dezodort használok rá, az jó is. a többi nem ér semmit, se lábspré se semmi.
de én magamtól használom! Nem kell ezért a férjemnek szólni. Az azért már elég rossz, ha a társunk szól, hogy "hello büdös vagy"!
próbáld kíméletesen, ha annyira elviselhetetlen.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!