Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz az ha 15 évesen még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az ha 15 évesen még nem volt pasim?

Figyelt kérdés
Mindig én voltam a csúnya kislány akit nem szerettek a fiúk,szóval még nem volt pasim soha,nem is smároltam soha senkivel se még.Most kerültem egy új társaságba ahol a lányok nagy része már rég nem szűz és amikor elmondtam,hogy mi van velem akkor nem akarták elhinni és kicsit lenézve éreztem magam.
2009. okt. 4. 13:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy erről itt kérdezgetsz.
2009. okt. 4. 13:29
 2/18 A kérdező kommentje:
Eddig nem törődtem vele éltem a kis megszokott életem és nem is értem most miért problémázok e miatt,de mégis rosszul érzem magam miatta.
2009. okt. 4. 13:29
 3/18 anonim ***** válasza:
nem gáz
2009. okt. 4. 13:31
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem egyáltalán nem gáz. Nézd nekem 20 évesen volt először pasim és most igyekszem mindent bepótolni, amit a tanulás miatt kihagytam...Úgyhogy ne aggódj, szerintem ráérsz még, inkább tanulj és alapozd meg a jövődet.

2009. okt. 4. 13:31
 5/18 A kérdező kommentje:
Jó lehet,hogy gáz,hogy megkérdeztem,de egyszerűen kíváncsi voltam az itt lévők véleményére.Mivel sokak szerint gáz.
2009. okt. 4. 13:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Az új társaságban lévő lányoknak csak a szája nagy... nagy része már rég nem szűz?? nehogy elhidd már! csak tudod sok kis hülye p.icsa azt hiszi hogy attól lesz menő hogy nem szűz (még ha az is). És ne érzed cikinek hogy te szűz vagy gondolj már bele, 15 éves vagy, tehát gyerek! Én azt mondom ha 18 évesen lennél szűz akkor se lenne gáz. Ne agyalj ilyen kis hülyeségeken! Majd neked is lesz barátod, leszel szerelmes... a többi kis hülye csajjal meg ne foglalkozz mit mondanak. Hidd el, buták.
2009. okt. 4. 13:33
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz. Sőt normális esetben 15 évesen még nem kell pasizni. Sokkal boldogabb leszel hidd el, ha már egy-két évvel idősebben fiúzol, a Téged lenéző lányok pedig addigra már ki lesznek égve.
2009. okt. 4. 13:38
 8/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz,hanem normális.Az a gáz,hogy az osztálytársaid hülye kis majmok,és ide fajult a világ,és te szívod meg,mert velük kell lenned 4 évig.
2009. okt. 4. 13:43
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
Nem gáz, sőt, szerintem inkább te nézd le őket, mert ők az első alkalom adtán odaadták egy jött mentnek!
2009. okt. 4. 13:51
 10/18 anonim ***** válasza:
47%
mért hogy nézel ki? a kinézeted miatt vagy mért?
2009. okt. 4. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!