Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy 15 évesen nincs pasim?
Temesd el magad, semmi esélyed tovább élni, mindenki mikor meglát az utcán a szemed közé fog köpni.
Amúgy meg szerinted? Gáz???
Az ilyen csajokat imádom! Bár csak több lenne belőletek! Nehogy össze állj valami b.zival csak azért mert még nem volt barátod. Mindenki ezt fogja mondani, de: várj még.
Kitartás! :)
Egyáltalán nem... Nem is kell belehajszolni magad mindenféle kapcsolatokba, csak mert másoknak már volt... Nekem is hiányzik, de nem fogok csak ezért belekezdeni valami értelmetlenbe, ami úgyse végzödne jól..
16/L
Szerintem nem gáz, sőt. A családod meg elég buta hogy ilyeneket kérdez. 18 évesen amikor meg bejelented hogy terhes vagy majd néznek, mi? 22 évesen volt először pasim az életemben! Azóta vele boldog házasságban élünk. Soha nem bántam hogy nem volt pasim előtte, így volt időm megtalálni az igazit.
33éves két gyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!