Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 17 évesen még nem volt pasim?
Ugyan már, miért lenne gáz? Nekem sem volt még soha barátnőm, mégsem érzem kellemetlennek! Ajánlom Neked is, hogy ne törd ezen magad, előbb utóbb eljön mindennek az ideje (legalábbis véleményem szerint)! :)
21/f
Ez a tipikus kispics@s, nyafifijús kérdés.
Minden hétre jut egy ilyen kis pics@/nyafika.
Pár év múlva már ilyen kérdések lesznek: Már nagycsopiba járok és még nem volt pasim. Nagyon ciki?
Az a ciki, hogy azért akarsz pasit, mert másnak van a környezetedben. A csúnya és buta lányoknak azért van mindig pasijuk, mert könnyen megszerezhetők.
Sokszor a szép lányok évekig magányosak.
nekem nem a testemmel van bajom, hanem azzal hogy nem vagyok menő srác, sajnos:S nem vagyok csicska se, de ez a személyiség nem elég jó a csajozáshoz azt vettem észre, fejlesztem majd pszihológiai könyvekkel az önbizalmam, meg Phoenix szemináriummal, és minél több időt próbálok eltölteni haverokkal, hogy még szocializáltabb legyek, most pont van egy esélyem hátha sikerül a csók
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!