Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom már, tiszta ideg vagyok. Mit csináljak?
Párom régebben nagyon hazudós volt,de tényleg,kis semmiségeket is képes volt elferdíteni,amiknek semmilyen következménye nem lett volna az égvilágon,ha az igazat mondja. Csak hát baromi rosszul hazudik,én meg elég szemfüles vagyok,úgyhogy (remélem) mindig lebukott. Pedig nem vagyok egy hárpia,akinek ne lehetne elmondani semmit,egyszerűen a hazugság az,ami kikészít. Ebből ugye lassan jöttek a cirkuszolások,mert nem csak kis dolgokban hazudott még és már a legkisebb füllentésre is allergiás lettem. Aztán most egy időre abbahagyta,megnyugodtam,de már megint kezdi. Kivagyok tőle idegileg,kikészít a gondolat,hogy vajon mennyi mindenre nem jöttem még rá. Megtehetném,hogy szemet hunyok,meg nem kérdezgetek,de nem visz rá a lélek,mert utálom az érzést,hogy hülyének néznek. Így a keresztkérdések mestere vagyok és úgy tudok vallatni,hogy ne vegye észre,hogy ez most tulajdonképpen az. Már lassan ott is hazugságot látok,ahol lehet,hogy nincs is. Nem bízok benne egyáltalán. Szeretem őt nagyon,de van ennek még egyáltalán így értelme?
2 éve vagyunk együtt,én 22 L vagyok,pasim 24 éves.
-mindenféle mesékbe ringatott,miközben nem is kérdeztem,hogy hű,én vagyok az 1.,akit hazavisz bemutatni az apukájának,érezzem magam kivételesnek,aztán apukája szólja el magát,hogy vagy a 10. vagyok. Tudom,hány bnője volt,lesz@rtam volna,ha vitte volna bemutatni őket,de minek kell hazudni?
-Pl. hazudik,hogy hol voltak bulizni. Ezt tegnap este játszotta el legutóbb,azelőtt,meg sokszor,úgyhogy nem értem,hogy miért hiszi,hogy bejön. Este még elmondta,hogy hol voltak,persze részeg volt,mára meg elfelejtette,hogy mit is hazudott és próbálta letagadni. Nem értem.
-hazudik,hogy mennyit ivott,pedig nem piszkálom ezzel soha,csak akkor,ha gyökér,mert piásan elég bunkó.
-csajokkal kapcsolatban meg rengeteget kamuzott. De úgy,hogy nem is én faggattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!