Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnétek, hogy megcsal?
barátom a hétvégén megy egy éjszakai sulis sporteseményre.
Nagyon szereti az osztályát, osztálytársai is lesznek ott (pasi osztály) de csajok is lesznek a sulijából.
Ilyen éjszakai dolog lesz, lehet vinni hálózsákot, ott lehet aludni a suliban, aki akar még éjjel is sportolhat.
Alapból önbizalom hiányos lány vagyok, és elég féltékeny típus...tudom vicces, de az hogy lesz ott pár csaj... nem is tudom vajon van okom félni??
Az ilyen izom gyurikkal meg tulajdonképpen a balettostól a focistáig minden sportolóval baj van, kerülni kell őket mert lator a nagyja, még annyit hozzátennék hogy ismeretségi körömben egy ilyen kis töketlen se "visszahúzúdó, normális gyerek" Mind direkt a saját malmára hajtja a vizet a sportból kifolyólag
Ha lány lennék nem félnék mert minek, de messziről kerülném az ilyeneket ezzel megkímélve magamat a sok butaságtól
20/F
utolsó, félreértesz :)
ő nem sportol :) ez csak egy sulis program úgymond "amatőröknek" :) nem focis meg semmi :) tudom milyenek a focisták, az előző pasim az volt
Nem akarom bizonygatni, hogy engem sem csalt meg a párom hiába volt az hogy két évig másik városban éltünk, csak hétvégén találkoztunk. Mert erre írhatja bárki, hogy megcsalhatott:)
Inkább két fiútesómat írom le.
Egyik 3 évig volt távkapcsolatban. Ők is mint mi is, péntektől-vasárnapig voltak együtt. Nem csalta meg soha a barátnőjét. Most már egy városban, együtt élnek.
Öcsém.. Na neki 2-3 nője van egyszerre egy városon belül:D Ha kiderül vigyorog egyet (anyukám kérdezi is mindig magától viccesen hogy mit rontott el) És ami érdekes, hogy van "híre" (kisváros) mégis mindig vannak olyan hülye csajok akik járnak vele:D A lényeg, hogy nem kell elutazni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!