Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a kezem! Akadályozhat bármibe a párkapcsolatoknál?
15/L vagyok és nagyon nagy a kezem,akarályozhat vmibe a párkapcsolatokban? Ha megfogja a srác..vagy ilyenek?
fura a kérdés,de normális válaszokat kérek!
Tökre nem értem a kérdésedet.
Miben kellene akadályoznia a kezed?
Mit akarsz te egy párkapcsolatban amihez a kezed túl nagy lenne,ne is haragudj,de ez tényleg buta kérdés,látszik,hogy még gyerek vagy.
15 évesen inkább a tanulásra figyelj és majd hogyha felnősz 2-3 év múlva akkor agyalj ilyen hülyeségeken.
Most tényleg azt gondoltad,hogy egy ilyen kérdésre valaki normális választ tud írni??
25/Nő
Én sem igazán értem a problémádat. A srác, ha rádnéz, látja a kezed is. Ha így is odajön hozzád, és még mosolyog is - akkor biztos, hogy így is tetszel neki.
Ne szapuld magad előtte, mert az nem egészséges. Hangsúlyozd ki az előnyös vonásaidat (biztos más is van nagy neked, nem csak a kezed :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!