Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép csajok, ti nem vettétek még észre, hogy azért jár sok helyes fiú inkább egy csúnyácska lánnyal, mert ő nekik legalább van szívük, kedvesek, megértőek és őszintén tudnak szeretni egy fiút, nem csak a külseje vagy a vagyona miatt?
Figyelt kérdés
Hihetetlen mennyi tudatlan szép csaj van, aki még mindnig nem érti meg, hogy nekünk fiúknak menynire fontos egy lány jelleme. Hiába vagytok szépek, ha belül romlottak vagytok és idegesítően buták. Kinek kéne egy olyan csaj, aki szép, de anyának nem való, még véletlen meghalna a gyerekem mellette, mert olyan buta, mint a tök.2013. máj. 23. 15:36
11/14 anonim válasza:
Nem, fiam tévedsz!! En szép vagyok, értelmes, normális, jószívű, nem tudtatok megbecsülni, inkabb választottatok csúnya, szemét nőt.
Én férjnél vagyok, de sokáig szenvedtem a ferde hajlamotok miatt!:((
12/14 anonim válasza:
egy fiúnak is pont ugyanannyi "ferde hajlama" van, mint egy lánynak!
És az a baj, hogy a szépek közül NÉHÁNYAN hajlamosak átmenni beképzelt stílusba. (ez mindkét nemre vonatkozik)
13/14 anonim válasza:
Azt kérdezi itt valaki hogy miért gondolja valaki hogy a szép lányok buták. Hát szintem ez igy nem igaz. Mert ha szép ha csúnya akkor is mind buta.
14/14 anonim válasza:
" Az a baj, hogy a lányok vagy okosak és csúnyák, vagy szépek és buták"
/azt hiszem, LGT/
De amúgy nem kell ahhoz csúnyaság, hogy jó fej legyen egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!