Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura a pasim, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Mindig más dolgokkal foglalkozik, mikor pl. beszélünk, ha én beszélek, nem érdekli, nem hallgatja végig, vagy befogja a számat, sehova sem akar elmenni kettesbe, még moziba se. Ki is jelentette. Filmet sem akar nézni tv-ben. Állandóan magáról beszél, amivel nem is lenne gond. De már 2 hete sehol sem voltunk. Nem kell minden nap menni, de azért igénylem, hogy hétvégente egy-két órára kimozduljunk. Még sétálni sem akar elmenni a jó időben, mert hogy ő a kocsihoz van szokva...2013. máj. 23. 11:35
11/14 anonim válasza:
Ha nem egyedi eset, mármint az, hogy megbeszéltek egy programot és szabotálja, akkor lazán mennék nélküle. Egy idő után csak észbekap. Éld az életed, ne várj rá, hogy megmozduljon, ha szép idő van, sétálni szeretnél, kérdezd meg, van e kedve, ha nincs, mondd neki, hogy ok, akkor mentem, majd jövök...
De ha nem változik és nem csatlakozik hozzád, nem sok kiutat látok ebből.
12/14 anonim válasza:
Beszéld meg vele,hogy neked ez így nem jó.
13/14 anonim válasza:
#4 vok. Pedig öszinte. Kimutatja, hogy le se sz-r téged. Ha neked ez igy jo??? akkor minek panaszkodsz? Ha meg nem, minek vagy még vele? (Erre irtam, hogy te döntesz.) Biztosan találnál mást, aki legalább partnerének tekintene.
14/14 anonim válasza:
Dobd ki a fenébe kell a ráknak ilyen pasi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!