Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai párkapcsolatok nagy része érdekkapcsolat?
"semmije nincs (pénz, külső)" ... hát, ha szellem lenne és nem lenne külseje, ne látnám tehát valószínüleg nem tudnám hogy létezik, így nem is szerettem volna bele.
amúgy meg bármennyire is fáj: külső megfog, belső megtart.
Kicsit buta szemszögböl világítottad meg a témakört.
Nyilván olyan lánnyal kezdek, aki tetszik, esetleg más szempontbol (is) megfelel. De ez ezer éve is így müködött...
"Ritka az olyan kapcsolat, ahol az embert szeretjük, úgy hogy semmije nincs (pénz, külső) csak nagyon jó ember"
Helyesbítek: ritka az, aki nagyon jó ember, és semmije sincs.
Ennyi erővel érdekkapcsolat az is, ha a másik egy nagyon kedves ember, és mindig a kedvünkben jár, mindig próbál jót tenni nekünk. Mert mi arra használjuk fel a kedvességét, hogy jó legyen nekünk.
Nem értem mi a baj azzal, ha a külsejéhez vonzódunk valakinek, vagy pl. jó a szex vele. Az már gáz, ha ezen kívül semmi nincs, ami összeköt vele, és mondjuk egy nő csak azért jár egy Brad Pitt-külsejű faszival, mert jól néz ki, de amellett a pasi egy tanulatlan bunkó. De az ilyen szerintem elég ritka.
Kérdés, hogy mit jelent nálad az, hogy "jó ember".
Ki a "jó férfi"?
A) Az aki az életben mindenkivel jóban akar lenni, senkivel sem kíván konfrontálódni, jól el van egyszerű beosztottként, nem harcol pozícióért, nem törődik különösebben a külsőségekkel, jól érzi magát egy panelban is, anyagi helyzete miatt szeretteitől is szolid életvitelt vár el.
B) Az a férfi aki küzd céljaiért, igényes magára és környezetére, szeretteinek mindent meg akar adni. Az a férfi aki küzd célokért sokszor kénytelen konfrontálódni, versenyezni másokkal, konkurenseivel nem lehet jó, akadhatnak ellenfelei is, akikkel szemben pedig egyenesen kíméletlennek kell lennie (törvényes kereteken belül békeidőben pl. gazdasági tönkretételük az ami még belefér).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!