Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmi háromszög! Vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi háromszög! Vélemény?

Figyelt kérdés
Én 28éves férfi vagyok.A párom 28éves nő viszonyt kezdett egy sráccal mert a srác behálózta és le is feküdt vele 2x. Nem mondta el hanem úgy bukott le de mikor döntés elé állítottam nem tudott dönteni.Nagyon eltávolodott tőlem de azért még picit érez irántam valamit.Van 1 közös gyermekünk is.Megbocsájtottam neki(szeretem) és megígérte hogy lezárja vele a kapcsolatot(a sráccal) de újra beszéltek annak ellenére hogy megesküdött. Most ott tartunk ,hogy megadja az esélyt a kapcsolatunknak és "ténylegesen" lezárja. Egyértelmű ,hogy nem hiszek neki de meg kell próbálnom bízni benne + ott a tüske bennem mikor meglátom meztelenül vagy odabújok hozzá bevillan az hogy másnak is odaadta a testét és rossz érzés tölt el. Nem tudom jól döntöttem e,hogy megbocsájtottam neki.Gőzöm sincs mit tegyek. Nehéz harc ez magammal ,hogy elfogadjam ami történt de félek ,hogy bele fáradok 1x és rossz döntéseket fogok hozni.
2013. máj. 23. 09:16
1 2
 11/12 SevN ***** válasza:
Persze, mert a család szétszakítása az olyan jó megoldás..Sztem annak kell lennie az utolsó dolognak, amit teszel.
2013. máj. 23. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:
A család szétszakítása még mindig jobb megoldás, mint egy életen át sz@rban élni. Akit 3-szor kihasználnak, azt többször is kifogják. Ennyi.
2013. máj. 23. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!