Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feltörtem a barátom face-t,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltörtem a barátom face-t, de megijedtem a jelszótól és egyből kiléptem, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 01:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
hogy törted fel, te hacker?
2013. máj. 23. 01:17
 22/35 anonim ***** válasza:
Heh, most említettem ezt a páromnak, ő arra sem emlékszik, hogy mentve voltak az ex dolgai, és én töröltem :D :D Te se temesd a kapcsolatot rögtön, nagy eséllyel kiröhög majd a párod, hogy ezen fennakadtál :)
2013. máj. 23. 01:18
 23/35 A kérdező kommentje:
Bárcsak így lenne....Akkor ne nézzek bele és ne is említsem?Vagy azért jelezzem neki finoman,h érdekelne mi van a face-n v változtasson jelszót?
2013. máj. 23. 01:20
 24/35 anonim ***** válasza:
Ezt megemlíteni... :D Szerinted a jelszón filozofálna utána, vagy azon, hogy fel akartad törni a facebookját?
2013. máj. 23. 01:31
 25/35 anonim ***** válasza:

Helyedben megfejelném a falat... Nekem 8 éve ugyan az a jelszavam, meg van 2 másik amikkel változtatgatom, és?

Fb-omba meg ne lépjen be senki, mert beszélek olyanokkal olyanról amit nem akarom hogy más lásson, mert lehet róla is szól felszabadultabb hangnemben "haverok" között, amit neki nem mondanék és neki rosszul esne. Pl "hallod én is de jót dugtam múltkor a csajommal" na akarnál ilyet olvasni? Persze hogy nem, akkor?

2013. máj. 23. 01:43
 26/35 anonim ***** válasza:

Elhagyott és te mentél vissza hozzá? :D Kicsit... nagyon megalázod magad te ebben a kapcsolatban. Elhagyott egy lányért, ezidő alatt lecserélte a titkos becenevére a jelszavát, te VISSZAFOGADTAD, és csodálkozol rajta, hogy féltékeny vagy rá, és nem bízol benne. Azon parázol, most elmond-e neki, vagy sem, mit szólna hozzá. Őszintén, te a határozatlanság mintapéldánya vagy. De nyugi, nem fogom megmondani mit tégy, csak azt, hogy egy nagy mamlasz vagy, amiért vele vagy :P

Én a helyedben gondolkodnék.

2013. máj. 23. 01:48
 27/35 anonim ***** válasza:
Azt hittem hogy Gegel volt a jelszó
2013. máj. 23. 02:00
 28/35 A kérdező kommentje:
Igen...én döntésképtelen vagyok....de tudtommal ez az oldal nem azért jött létre,hogy ítélkezzünk másokon,hanem,hogy megoldjuknk prolémákat és olyan kérdéseket etgyünk fel,amit máshol nem merünk!!
2013. máj. 23. 02:45
 29/35 A kérdező kommentje:

Am kiderült,hogy tényleg megcsalt vele...nem is egyszer...

És még a kis szemét nekem mesélte el,hogy "egy haverjának 2 nője van,de...."

De legalább tanultam az esetből...SOHA ne bízz senkiben....

2013. máj. 23. 02:46
 30/35 anonim ***** válasza:

Nekem is az exem neve a jelszavam még sok helyen....

Lusta vagyok megváltoztatni :-(

2013. máj. 23. 05:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!