Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltörtem a barátom face-t, de megijedtem a jelszótól és egyből kiléptem, ti mit tennétek a helyemben?
1. más facebookját feltörni csúnya dolog.
2. Nem lehet h azért nem változtatta meg a jelszavát, mert azt szokta meg. Én pl 10 éve nem változtatom meg :)
Őszintén teljesen jogos....
Én sosem voltam sem féltékeny,sem pedig kutakodó...de nála mind a 2előjött...
2napja egyszer megpróbáltam belépnio hozzá,mert mikor véletlen úgy marad a gépén a face,akkor egyből mondhja,ha odaülök lépjek ki....
És mostanában am is elbizonytalanodtam az elmúlt napokban...
A lényeg,h elolvassam az üzeneteit az exével,hátha beigazolódik a gyanúm,szóljak barátomnak,hogy változtassa meg a jelszavát,mert feltörtem vagy mit tegyek???????????????Vmit rejteget előlem...tudom...de félek....
Igen,mondta,h megszokásból használja a jelszóit...pont tegnap mondta,h nem akarja megmondnai egy játékhoz a jelszavát,mert tuti besértődnék a semmin....
De a régi face jelszavát tudtam....de soha nem léptem be...most meg.... :S
Lehet, hogy lusta volt megváltoztatni.
Párom gépén még több évvel azután is el volt mentve az exe összes jelszava mindenféle oldalakhoz, hogy mi már együtt éltünk (nem kutakodtam, csak ő anyázott folyton, mikor azt adta be alapértelmezettként, de törölni már lusta volt :D). Arról nem beszélve, hogy chaten is fent hagyta sokáig, pedig nem is beszéltek szakítás óta. Aztán miután a laptopom csődöt mondott, és nekem is egy kis ideig az ő gépét kellett használnom, akkor már engem zavart a dolog, pillanatok alatt minden felesleges mentett jelszót/email címet töröltem, probléma megoldva :)
Na, ez kicsit hosszúra sikerült, a lényeg, hogy ha jó a kapcsolatotok, én nem aggódnék, ez simán lehet a lustaság/nemtörődömség jele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!