Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted egy 19 éves pasinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted egy 19 éves pasinál mennyi a normális?

Figyelt kérdés

Barátom 6 csajjal feküdt le eddig, én ezt sokallom picit. Szerinted ez sok vagy kevés?

L19

2013. máj. 23. 00:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
szerintem engem se zavarna akkor, ha nekemis lett volna ennyi pasival kapcsolatom előtte :D
2013. máj. 23. 01:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egy 19 éves palinál a 6 az korrekt.

Nem lehet mindenkinek akkora mákja, mint nekem, akinél 19 évesen már több volt a partnerek száma, mint a korom. :D

2013. máj. 23. 01:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Lehet maradi vagyok, de nekem döbbenet :D

Mi a barátommal együtt veszítettük el a szüzességünket 18 éves korunkban. Nem tartom normálisnak, hogy ennyi lánnyal volt már együtt, de ezért nem ítélem el. Ha bízol benne, akkor ne ezen törd az agyad, ha annyira frusztrál ez, akkor ott bibi van, valami nem lesz okés :S

2013. máj. 23. 01:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Erről eszembe jutott ez a videó:D

http://www.youtube.com/watch?v=VjPn8FPoSLE

Amikor az embernek már nincs jobb dolga, kitalál magának problémákat, pl hogy x évesen vesztettem el a szüzességem, a párom több emberrel feküdt le mint én stb stb úgy irigyellek titeket, bárcsak nekem is csak ilyen problémáim lennének...

2013. máj. 23. 02:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Most komolyan az mérvadó egy kapcsolatban?

19 éves koromig három lánnyal voltam, de biztos vagyok benne, hogy többször mint a szájhősök. Na és? Ha így már tapasztaltabb és jobban ki tud elégíteni örülj neki.

Ha minden barátnődön végigment egyszer akkor azért aggódhatsz, de különben lényegtelen szerintem.

2013. máj. 23. 07:22
 16/17 anonim ***** válasza:

ezt kevés??? én még eggyel se :D

F19

2013. máj. 23. 08:43
 17/17 kacsacsoruemlos ***** válasza:
kevés.
2013. máj. 23. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!