Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted egy 19 éves pasinál mennyi a normális?
Barátom 6 csajjal feküdt le eddig, én ezt sokallom picit. Szerinted ez sok vagy kevés?
L19
Ez vicces pár napja egy csaj azt kérdezte h 20 évesen sok e a 6. erre mindenki elkezdte kiosztani h "k.rva" meg minden. Most h egy srác kérdezi, mindenki azt mondja h kevés...vicces.
Amúgy a véleményem az h az h sok vagy kevés nem csak a szám határozza meg, hanem a szituáció és a viselkedés is...egy számból ne lehet lemérni. (szűz lány is tud olyan k.rvásan viselkedni h csak na)
Szerintem sok, én nem örülnék ekkora számnak. Bár extrém eset vagyok (?) ilyen szempontból, a vőlegényem előttem egyetlen lánnyal feküdt le (26 éves koráig), és nem hogy nem zavart ez, de kifejezetten örültem, mert ő aztán tényleg megválogatja, kit enged közel magához.
(Nem, nem ítélem el, ha valaki nem így él, de hozzám ez áll közelebb.)
6 az semmi :D Vannak akik minimum 50 nővel feküdtek le ennyi idősen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!