Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nagyon sokszor csókolózik velem. Ez normális?
Én megkaptam előző barátnőmtől, hogy Ő jobban vágyna a testiségre... Rideg vagyok és sokat akarok beszélgetni vele...(részemről utólag belátom, hogy nem volt meg a kémia...)
Szerintem ez esetben az, hogy valami normális, az szubjektív fogalom... Egyénfüggő, pontosabban két emberen múlik...
Nyilván számodra nem normális és ez a lényeg, hogy neked más igényeid vannak.
Figyelj, ha nem csókolna az lenne a bajod...
Ha személyesen nem beszéltek sokat, akkor írj neki face-n és beszélgessetek ott. Én inkább örülnék neki a helyedben hogy sokszor csókol.
17/L
Az én párom is szeret csókolózni, de én ennek nagyon is örülök. Neked is ezt kéne tenned. És biztos vagyok benne, hogy nem csak a testiség miatt van velem, te se gondolj ilyenekre;)...az a legjobb, mikor kettesben vagyunk kb egy órát folyamatosan csókolózunk, majd tartunk egy kis szünetet, olyankor nagyon jót dumálunk, és újra csók...:D
Hagy, hogy csókolózza ki magát, és aztán ő is beszélget:) Legalább tudod, hogy vonzódik hozzád.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!