Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nagyon sokszor csókolózik velem. Ez normális?
Figyelt kérdés
Már mint úgy értem hogy nem is sokat beszélünk, mert ő mindig csókolózni akar.2013. máj. 22. 14:28
11/13 anonim válasza:
Jó megoldás, beszélgessenek inkább Facebook-on... Nem mindenki éli ott az életét. Én értem miért lehet zavaró, engem is zavarna, ha olyan barátom lenne, akivel nem lehet beszélgetni (személyesen), csak csókolózni meg szexelni. Elég üres lehet egy ilyen kapcsolat.
12/13 anonim válasza:
bonny.. pont ezért írtam a facebookot. Képzeld én sem élem ott az életem mivel tökéletesen megvagyunk a barátommal, de ha másképp nem tudnak beszélgetni és tényleg akarja vele tartani a kapcsolatot akkor talán ez egy egészen jó megoldás lehet.
13/13 anonim válasza:
#12 Én nem szeretek interneten csevegni olyan emberekkel, akikkel élőben is tudnék, és szerintem vagyunk még így néhányan, akik inkább a személyes kommunikációt preferálják. Ráadásul én amikor egyedül vagyok itthon, szívesebben foglalkozom egyéb dolgokkal, minthogy leüljek valakivel chat-elgetni, szóval nekem már csak ezért sem tetszene ez a dolog, hogy élőben van testiség, aztán beszélgetni meg lehet később a neten... Mondjuk akinek nincs semmi hobbija, meg nem érdekli semmi és nem tud magával mit kezdeni amikor egyedül van, annak valóban jó megoldás lehet, amit te írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!