Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lányos lányok vagy fiúsabb lányok?
Már ha ezt így lehet mondani.. Szóval nektek melyik jön be jobban?
Lányos: szoknya, magassarkú, órákig a plázában, diétás kóla, "ne böfögjé!", ne gyere be koszos cipővel, "ne nyúlj hozzám, előbb mosd meg a kezed!", csivava, pink minden szar(igen még a szar is), nyávogó barátnők, minden cuki, nem nézünk meccset!....
Fiúsabbak(vagy lazábbak vagy hogy mondjam): úgy öltözök ahogy akarok, a pláza drága és sok benne a köcsög, sör sörrel, német juhász vagy roti, minden csak rózsaszín ne, lógunk a haverokkal és szétb@sszuk a várost, nézzünk meccset!..
Valahogy így jellemezném ezt a két végletet:D Én a másodikba tartozok úgy teljesen az elsőt valamiért rühellem bár ismerek ilyen lányt..
Nektek mi a véleményetek?
Cagy nálatok milyen "lányfajták" vannak?:D Bocs a hülye kérdésért..
16/L
"Majd ha felnősz, rájössz, hogy nem lehet ilyen szinten sémákba sorolni az embereket, főleg nem 2 sémába."
Ámen!
"-such a hurricane- Rólad már sokat hallottam:D Külön kérdések mennek rólad..:D"
És?
Nem,a 20-as sem ertette meg a lenyeget,egyszeruen csak olyan mint te.
Szerintem keves olyan csaj van,aki vagy csak ebbe vagy csak abba a kategoriaba tartozik,ezert is kaptal keves valaszt fiuktol,mert ok nem sarkitjak ennyire a dolgokat.
Es,hamar a lanyos lanyokrol van szo: en teljes mertekben annak tartom magam.Imadok szoknyat es magassarkut hordani,hetkoznap is.Adok a kulsomre,az alakomra.Egy torekeny plazacicanak nezek ki,DE 500 ccm-s motrot vezetek,imadom a sort,a a focit,a moto gp-t,a fius dolgokat.Volt, hogy rock koncertre mentem tusarkuban es feher ruhaban,mert ez a stilusom.
nem hallottam az intelligens, magabiztos okos és egyben szexy nőt :) Na ez jön be egy férfinak :) (már aki igényes és nem csak a lyuk számít)
20 éves nő
Nekem ez az idealom: "Az utcan legyen no, az agyban kurv@"
ENNEL NINCS JOBB:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!