Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Lányos lányok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lányos lányok vagy fiúsabb lányok?

Figyelt kérdés

Már ha ezt így lehet mondani.. Szóval nektek melyik jön be jobban?

Lányos: szoknya, magassarkú, órákig a plázában, diétás kóla, "ne böfögjé!", ne gyere be koszos cipővel, "ne nyúlj hozzám, előbb mosd meg a kezed!", csivava, pink minden szar(igen még a szar is), nyávogó barátnők, minden cuki, nem nézünk meccset!....

Fiúsabbak(vagy lazábbak vagy hogy mondjam): úgy öltözök ahogy akarok, a pláza drága és sok benne a köcsög, sör sörrel, német juhász vagy roti, minden csak rózsaszín ne, lógunk a haverokkal és szétb@sszuk a várost, nézzünk meccset!..

Valahogy így jellemezném ezt a két végletet:D Én a másodikba tartozok úgy teljesen az elsőt valamiért rühellem bár ismerek ilyen lányt..

Nektek mi a véleményetek?

Cagy nálatok milyen "lányfajták" vannak?:D Bocs a hülye kérdésért..

16/L

2013. máj. 22. 22:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
-such a hurricane- Rólad már sokat hallottam:D Külön kérdések mennek rólad..:D
2013. máj. 22. 22:47
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát gratulálok, ha 16 évesen odáig jutsz el, hogy "spiccesen szétb@sszuk a várost"... És tényleg nem lehet így bekategorizálni az embereket, nem minden lány ilyen...
2013. máj. 22. 22:48
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Azert mindkettoben van tulzas.

En lanyos lany vagyok, es rohadtul nem erdekel, hogy milyen kolat iszom, szeretek vasarolni, a kezmosos dolog hulyeseg, a csivavakat nem szeretem, 2 rozsaszin cuccom van, a baratnoim nem nyavognak, es a meccsel semmi bajom, neha en is nezem.

Es megis lanyos lany vagyok, vekony vagyok, es lanyosan oltozkodom. ;)

14/L

2013. máj. 22. 22:48
 14/26 A kérdező kommentje:
De amúgy tényleg nem a bekategórizálásról tettem fel a kérdést, hanem hogy a két véglet közül kinek melyik jön be;)
2013. máj. 22. 22:50
 15/26 anonim ***** válasza:

Én például ennek a keveréke vagyok, például nem szeretem se a szoknyát, se a magassarkút (azért a szoknyát egyszer-kétszer felveszem, mikor a barátom könyörög érte), se a plázát, viszont a "ne böfögj!" az teljesen jogos például asztalnál. Meg a koszos cipő... ne jöjjön be senki koszos cipővel, én sem megyek be úgy sehová. Nincsenek nyávogó barátnőim, meccset nézhetünk, ha nagyon muszáj. Úgy öltözök, ahogy akarok, szeretem a sört, de nem vedelek, és nem szoktam a városban lógni a haverokkal túlságosan gyakran, főleg nem "b.sszul szét".

Na, szerintem ez egy középút. xD L/18

De abban igaza van az egyik előttem szólónak, hogy a "lányos" lányokhoz csupa negatív, míg a "fiúsabb" lányokhoz pozitívABB dolgokat írtál, így nem igazán lehet összehasonlítani a kettőt. :D

2013. máj. 22. 22:50
 16/26 Rékcsi ***** válasza:

Egyet kell értenem az előzővel! Nem vagyok plázacica (sőt rühellem őket), de nem is szeretek részegen vandálkodni (habár a sört szeretem) :)

Szerintem a normális pasiknak megfelelő lány a két véglet között található. Legyen lányos ha a helyzet úgy kívánja, de legyen néha vagány is. Én pl szeretek kézilabda meccset nézni, de egy plázában is eltudok mászkálni, nézelődni.

16/L

2013. máj. 22. 22:54
 17/26 A kérdező kommentje:

Akkor most írok egy fordítottat is, hogy meglegyen nyugodva a kis lelketek:):

Lányos:

Ad a külsejére, fontos az első benyomás, általában jó az alakjuk, egészségesek, szeretik a jó kocsikat(mármint ha az van egy pasinak az tetszik nekik, gondolom szeretik őket)

Fiús: nem mindig ad magára, szeret inni(szerintem(amúgy én nem iszok, csak ünnepekkor picit. egyszer voltam nagyon részeg, azóta is bánom. több olyan nem lesz!)), káromkodik, nem mindig vékony, túl lazán veszi, hogy ő nő.

:)

2013. máj. 22. 22:55
 18/26 anonim ***** válasza:

Az egész kérdés egy nagy szar, általánosítás, általánosítás, ÁLTALÁNOSÍTÁS! Nem lehet az embereket kategóriába sorolni, főleg mindössze kettőbe!

Bennem van ebből is, abból is. Sőt, még ezeken kívül is rengeteg tulajdonságom van, hű! :O

Én lányos lánynak tartom magam, de nem plázakur.vának, amit te leírtál ehhez a kategóriához. Mi van a kedves, aranyos lányokkal?

2013. máj. 22. 23:01
 19/26 A kérdező kommentje:
Ismétlem(remélem utoljára): nem a kategotizálás a lényeg, hanem a két véglet közül kinek-mi jön be.>.<
2013. máj. 22. 23:05
 20/26 anonim ***** válasza:
26%

Lány vagyok, de azért elmondom a véleményem! :D

Magamról, német juhászom van, rotim volt, sört iszom, sportosan öltözködöm, főleg box meccset nézek, ha nézek, buliban enyém a világ. :D Csak, hogy kiemeljem a "főbb" (erős idézőjel) tulajdonságaimat. :D

És azt mondom, ne is említsd egy napon magaddal a pláza cicákat, mert általában zéró egyéniséggel rendelkeznek és sokuk valóban csak a külsejükkel foglalkozik, pusztán csak mert meg akarnak felelni másoknak.

Örülj, hogy Te egyedi vagy és azt teszed, amit akarsz!

Ahogy én. ;)

És bingo, általánosítás, de hát ebből áll a világ!

2013. máj. 22. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!