Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Lányos lányok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lányos lányok vagy fiúsabb lányok?

Figyelt kérdés

Már ha ezt így lehet mondani.. Szóval nektek melyik jön be jobban?

Lányos: szoknya, magassarkú, órákig a plázában, diétás kóla, "ne böfögjé!", ne gyere be koszos cipővel, "ne nyúlj hozzám, előbb mosd meg a kezed!", csivava, pink minden szar(igen még a szar is), nyávogó barátnők, minden cuki, nem nézünk meccset!....

Fiúsabbak(vagy lazábbak vagy hogy mondjam): úgy öltözök ahogy akarok, a pláza drága és sok benne a köcsög, sör sörrel, német juhász vagy roti, minden csak rózsaszín ne, lógunk a haverokkal és szétb@sszuk a várost, nézzünk meccset!..

Valahogy így jellemezném ezt a két végletet:D Én a másodikba tartozok úgy teljesen az elsőt valamiért rühellem bár ismerek ilyen lányt..

Nektek mi a véleményetek?

Cagy nálatok milyen "lányfajták" vannak?:D Bocs a hülye kérdésért..

16/L

2013. máj. 22. 22:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Mindegy, csak lyuk legyen rajta.
2013. máj. 22. 22:38
 2/26 anonim ***** válasza:
69%

"szétb@sszuk a várost"?

inkább lányos lány....

17F

2013. máj. 22. 22:39
 3/26 anonim ***** válasza:
lányos
 4/26 anonim ***** válasza:
Szerelmes lettem <3 *.*
 5/26 anonim válasza:
a kettő súlyozott átlaga
 6/26 A kérdező kommentje:
"Szétb@sszuk a várost" alatt azt értem, hogy éjjel spiccesen az utcákon bulizunk:D
2013. máj. 22. 22:40
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
arany középút nem létezik?... mindkettő undorító
2013. máj. 22. 22:41
 8/26 anonim ***** válasza:
77%
Tudod mi a "lányfajták"-nál nem csak a negatív tulajdonságokat nézzük. Legalábbis te most egy összehasonlítás egyik alanyához csak negatív tulajdonságokat írtál a másikhoz pedig csak olyanokat ami szerinted pozitív. Így nem lesz túl releváns az eredmény. Amúgy még így is mérföldekkel előbbre van a lányos lány.
2013. máj. 22. 22:41
 9/26 anonim válasza:
Nekem bejönnek az általad fiúsabbnak gondolt csajszik. Már ha nem a nőkhöz vonzódnak. :)
2013. máj. 22. 22:43
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha felnősz, rájössz, hogy nem lehet ilyen szinten sémákba sorolni az embereket, főleg nem 2 sémába.

Van rengeteg átmenet. Én is lány vagyok, de az általad említett két kategória közül egyikbe sem tartozom bele.

2013. máj. 22. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!