Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy súlyosan depressz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy súlyosan depressziós, önmarcangoló lánnyal?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 22:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Csak attól függ,hogy néz ki.Ha tetszik külsőre akkor persze,akkor még skizofrén is lehet akár.
2013. máj. 22. 22:28
 22/31 anonim ***** válasza:
Ha kölcsönös a szimpátia,akkor el tudnám viselni.
2013. máj. 22. 22:29
 23/31 anonim ***** válasza:
Igen járnék, megismertem én is egy ilyen lányt, aki öngyilkos hajlamú illetve vagdosta magát meg hadnemondjak ötleteket. Aztán lassan megismertem és kiderült hogy egy csodálatos lány. Egyre többet beszélgettünk és sokkal életvidámabb lett, most már nem csinál ilyent, illetve nem is tervez semmi ostobaságot. Jó barátok lettünk. Lehet szeretethiányos vagy, nem? vannak barátaid akivel beszélsz? tudják hogy miket csinálsz magaddal?
2013. máj. 22. 22:32
 24/31 anonim ***** válasza:
Igen, mert én is voltam már ilyen helyzetben, és tudom milyen
2013. máj. 22. 22:34
 25/31 anonim ***** válasza:
Megvolt, nem kellett volna.
2013. máj. 22. 22:38
 26/31 anonim ***** válasza:

amennyiben megtetszik benne valami akkor mindenképpen megpróbálnám, akár jó dolog is kisülhet belőle. alapjáraton én is ilyen depressziós-önmarcangolós vagyok, mert nem csak másokkal hanem magammal szemben is elég magas mércét állítok, ami sokszor teljesíthetetlen... de az csak az érem egyik oldala, mert legalább ennyire vidám és pozitív is tudok lenni. tehát én mindenképpen tennék egy próbát mert tudom, hogy ez olyan állapot amit a megfelelő ember pik-pak megszűntet.

25F

2013. máj. 22. 22:43
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem. Az ember lelkileg is csak azt tudja adni amilye van.
2013. máj. 22. 22:50
 28/31 anonim ***** válasza:

Egy próbát mindenképpen megérne, ha kölcsönös a szimpátia, mindig mindenkinek kell adni egy esélyt! Aztán ha nem működik sokszori próbálkozás után sem, még mindig ott a különválás!

29 F

2013. máj. 22. 23:10
 29/31 anonim ***** válasza:

én igen, bájos ha nincs önbizalma egy lánynak

f19

2013. máj. 22. 23:22
 30/31 anonim ***** válasza:
nem
2013. máj. 23. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!