Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom hogy szeretem. Mit tegyek?
7 hónapja vagyunk eggyütt, sokszor ugy megbánt, rosszul esik, és ilyankor elgondolkozok h miért is vagyunk még együtt, és rájövök h igazából akárányszor "megsértödök" jogosan miatta, v összeveszünk, ö mindig próbál javitani, és kicsit belehúz... de ez kb csak pár napig tart... és annyiszor elhatároztam már h akkor vége, de nem birom elengedni, és ilyenkor érzi szerintem h baj van és összeszedi magát...
utálom h szeretem és ez azt jelenti h bár szeretem, de már annyiszor bántott meg h utálom amiért szeretem,és nem birok nélküle lenni, nem tehetek róla...
ma is összevesztünk, nagyon csúnyán és már a végén gondolkoztam mert ö is olyanokat mondott, én is, és mikor meg találkoztunk akkor meg semmi... mintha nem történt volna semmi... nem meri a szemembe v hogy van ez? csak akkor szeret ha ott vagyok vagy mi?
azt is felhozta h sokat taliznk (ami sztem nem igaz de mind1) és ez is... csak akkor talizunk mikor hiv... ez olyan mintha én azt mondanám a kutyámnak h ássa fel a kertet, aztán meg leb*szom mert kapart... -.-"
értelmes válaszokat légyszi mert ez nagyon fontos most... kéne egy kis seitség vagy ötlet v valami...
nagyon szeretem, de nah...
elöre is köszii
hát már megtettem volna ha ö nem ö lenne... naggyon szeretem, mindennél jobban, azért is mert tudom h ö is szeret mert látom, de olyan mintha 2 lenne belölle...egy aki szeret egy pedig aki legszivesebben kidobna...
nem birnám nélküle, föleg meg hogy mindig megpróbál javitani... még ha esetleg összetöri a saját egóját...
megbeszélni velem nem lehet mert engem az elsö fél percben elkap a bögés amint elkezdjük kitárgyalni, és aztán nem birok leállni, sokszor már annyitól bögök ha veszekedés után megölel... nem birnám neki értelmesen elmondani h mit szeretnék mert összekavarodna mire a számig elér a fejemböl... nemtudom, tényleg...
hát ez egy nehéz helyzet, szerintem közöld vele hogy ha nem viselkedik rendesen veled akkor tényleg vége lesz.
talán észreveszi magát és rájön mennyire szeret és nem akar elveszíteni ilyenekkel,
de komolyan. félemlítsd meg hogy hiába szereted,szakítani fogtok ha ez így meg tovább,mert nem bírod
remélem valamennyire sikerül, vagy ha olyan viszonyban vagy a szüleivel akkor beszélj velük, remélem segítettem ha csak egy picit is
igen köszi...
épp ez az h mindi én vágom be akéziféket hogy jó akkor most elé, változtassunk vagy ő vagy én de ha én akkor vége... és már kb ez az 5. alkalom és mindg próbálkozott hejrehozni...:)ez tart még életben...
hát ezt a szakitos dolgot most már nem biztos h felhozom de ugyis lesz leközelebb(sajnos)majd akkor... viszont az a baj h nem sokáig birnám ki h ne lássam ne ölelhessem me g, szóval az se lenne tul jó ha én mondom ki h ok ennyi, aztán meg nem birom visszafogni magam h beszéljek vele...
ez van, NAGYON szeretem... vissza akarom kapni a régi pasim, mert ez ami most ö, nem ugyanaz... nagyot változott...:(
oh te p*cs, mi vagyunk szánalmasak?
jajj büszke vagy magadra hogy olthatod a népet? jól esik? na te idióta: 1: ugy irok ahogy nekem jól esik, nem te fogod megszabni h nekem mi esik kézre meg mi nem. egy két betű kimaratd, mert akadnak és nem irja, de nemis tudom minek magyarászkodok egy ilyen öntelt nyomoréknak mint te.2 tanácsot kértem, te belekötsz abba h nem tudok irni, b*zmeg te meg olvasni nem tudsz, irtam h az olyan s*ggfejekre mint te, nem vagyok kiváncsi... ez a rész gondolom kimaradt...-.-"
ha nem tudsz értelmes választ irni akkor minek kommentelsz? imseretlenben nagy a pofád? uristen de fel tudnak az ilyenek idegesiteni... olyan nagyra tartod magad? a te kapcsolatod jobb? eltom képzelni mien barátod/barátnöd lehet... hasonló arogáns nyomorék mint te :@
te vagy szánalmas nem én/mi...
segitséget kértem nem birálást... a normálisak tudtak is irni de te... neked muszály beleszólni még ha nem is tudsz értelmeset... pff-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!