Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van nála esélyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van nála esélyem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm megkérdezte tőle januárban hogy bejön-e neked XY? azt mondta rá hogy nem.

Március 15.-ére készültünk műsorral és ő is ott volt. Ott egyszer rám mosolygott.

Azt veszem észre áprilistól hogy szünetbe engem néz, rám mosolyog.

Állunk sorakozónál hátra nézek akkor is engem les. Meg a szünetbe állnak egy szokásos helyen én meg olyan helyre álltam hogy láthassam és azt vettem észre hogy rám mutatott.(2x is)

Egyik megkérdezte tőle hogy tetszik-e neked XY ő azt mondta: Nekem egy kicsit tetszik XY

Ez igaz lehet?????

Még elmentem kosár edzésére és ült a padon a barátjaival és én meg a barátnőmmel néztük az őket, valamit mondott és az összes barátja felnézett.

Ma is volt fellépés ott volt ő is gyakoroltam és néha rám nézett. Amikor beálltunk a helyünkre láttam hogy engem nézett. Ma is valamit mondott a barátjainak és mindenki oda nézett rám.

Esélyem van nála? Vagy miért csinálja ezt?

2013. máj. 22. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:

én ehhez már túl öreg vagyok.. :D

de igen, valószínű azért bámul mert tetszel neki, hány évesek vagytok?

2013. máj. 22. 17:39
 2/5 A kérdező kommentje:

13 évesek

Ja és ma is szünetbe mondja a barátnőm hogy ott az ablakba engem néz, én felnézek és utána eltűnt. Megint felnéztem és megint eltünt

2013. máj. 22. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:

13 évesen nagyon még nem ismerhetitek a szerelem érzését. Nem bántásnak mondom, de még fiatalok vagytok hozzá. Ebből látszik, hogy még gyerekek vagytok hozzá. :) Nem veszitek észre, hogyha valaki másképp közeledik hozzád.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de 13 évesen maradj meg a játékaidnál. Ne akarj még pasit, lesz még rá elég időd.

2013. máj. 22. 17:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Valaki más szerint?
2013. máj. 22. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha mindig téged néz szerintem van esélyed :)
2013. aug. 3. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!