Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt örökre elszúrtam?
Én egy 16 éves srác vagyok, Barátnőm pedig 15 éves lesz nemsokára. Az lenne a problémám, tudom, hogy ezt nagyon elrontottam, de hirtelen indulatból cselekedtem.:S Nagyon megbántam.:( Szóval én nem olyan régen az anyukájának küldettem egy SMS-t egy haverommal, még pedig amiben leírtam mindent őszintén. Az állt benne, hogy elegem van, hogy mindenkinek hazudik a barátnőm, 1 hónapja nem cigizik, mivel próbáltam rávezetni, hogy nem jó dolog és rájött erre Ő is, ezért abbahagyta. (És amit nem kellett volna, hogy) lefeküdtünk, mivel nagyon szeretjük egymást. (Írtam neki azt is, hogy) figyeljen rá picit jobban oda, (mivel ez végülis az Ő hibája is, hogy így elkanászodik.) De nem flegmán írtam az SMS-t. Csak éppen haverom kicsit átköltötte, és hát innentől már minden elvolt szúrva. (Azért vele írattam, mert nekem nem volt pénzem a telefonomon, és abban a pillanatban ezt éreztem, hogy ezt meg kell írnom):( És hát ennek az lett az eredménye, hogy eltiltották Tőlem.
Azért írtam az SMS-t mert elegem volt, hogy megint kiderült egy hazugsága Barátnőmnek. Sokszor hazudott, de mindig azt hittem, hogy képes lesz változni:S A lefekvős dolgot meg azért írtam le, mert 2 hónapon át ígérgette B.nőm, hogy elmondja otthon, de hát nem. És szerettem volna, hogy tisztában legyenek vele. Nekem végülis az lett volna a célom, hogy kicsit elbeszélgessenek a fejével. De hát ez nem történt meg csak a tiltás. Szóval lassan 1 hónapja csak titokban találkozgatunk. 8 hónaposak leszünk, de iszonyatosan szeretem, akár mennyit is hazudott. Az a baj, hogy az anyukája, az olyan, hogy ha megvan valami beszélve akkor az úgy van, azon változtatni már lehetőség nincs, és nem gondolja át azt, hogy esetleg a lányának mi lenne a legjobb, csak amit Ő jónak lát az lehetséges. Nevelőapját pedig nem ismerem. És az öccsével kivételeznek mindig. Szóval hiába kérnék bocsánatot, a helyzeten szerintem nem változtatna. Barátnőmnek és sose hazudtam, mindent megbeszéltem vele, mindenbe beavattam, hogy tudjon a dolgokról... Szóval az fáj, hogy ezt már nem is lehet helyrehozni? Pedig tényleg nem követtem el hibákat, nem hazudtam, és nagyon szeretem. Semmit nem tudna felhozni Barátnőm ellenem, ezen az egy dolgon kívül.
Barátnőm azt mondja, hogy nem sok esély van rá, de szerintem nincs olyan, hogy veszett ügy, mindig kell lennie egy megoldásnak:(
Szerintetek még helyre lehet hozni valahogy?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!