Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribanc vagy nem ribanc?
Figyelt kérdés
Szerintetek az a lány, aki a második randin felhívja a srácot a lakására, ahol elcsattan az első csók a következő alkalommal pedig a srác már ott is alszik az ribanc vagy normális? Nem volt szex a harmadik randin, csak minden más.
26 éves a lány. A fiú 25.
2013. máj. 22. 11:29
11/17 anonim válasza:
A nők 90%-a az. (najó, 89.5%) :) Ebből érdemes kiindulni. Hogy ez baj-e, szenvedést okoz-e, az már a férfiak saját, egyszemélyes problémája.
27/f
12/17 anonim válasza:
Érzem én, hogy ez megint egy féltékenységi történet. Ja, barát az a srác, véletlenül se az van, hogy akarsz tőle valamit ő pedig szarik a fejedre.
13/17 A kérdező kommentje:
az előző barátnőjét nagyon kedveltem
2013. máj. 22. 12:09
14/17 anonim válasza:
Miért lenne ribanc? És ha az is, miért baj?
Én az első randin lefeküdtem a párommal. Sőt továbbmegyek: mindezt úgy, hogy egyébként pontosan tudtam, hogy csak szexet akar.
Aztán mégis együtt vagyunk egy éve...
15/17 anonim válasza:
Ez a "vannak igényei"duma annyira nevetséges.Régebben is voltak az embereknek,mégsem feküdtek le valakivel csak azért,mert viszketett a p*csájuk.
16/17 anonim válasza:
Szerintem, aki fűvel fával csinálja, pont, hogy az az igénytelen. Lehet lepontozni :O
17/17 Synesztro válasza:
25/F mint minden más ez is egyénfüggő. A mostani párommal(28) már az első randyn lehetett vna akár szex is, de nyilvános helyen voltunk, és én nem is akartam. A második randin viszont ott is aludtam, és volt szex is 1000rel, már vagy egy éve nem volt pasija, és finoman szólva is ki volt éhezve rám. Ettől függetlenül, azóta is együtt vagyunk, immár 3éve élünk együtt külön, egy nagyon normális, és boldog kapcsolatban, tökéletesen hűséges, még soha nem kellett csalódnom benne. Az előző kapcsolatomban 6hónapig a csókon, és pettingen kívül semmit nem engedett a lány, miután megtörtént,(pedig nem volt szűz) utána pár hónapra rá mindenkivel ki kezdett,aki szembe jött vele az utcán, és tettszett neki, többször is megcsalt, mire kitudódott, és elzavartam.(Pedig hatalmasakat szexeltünk, nem itt volt a gond, csak mindíg friss húsra vágyott ez van).Mint mondtam egyénfüggő.:S ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!