Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribanc vagy nem ribanc?
Szerintetek az a lány, aki a második randin felhívja a srácot a lakására, ahol elcsattan az első csók a következő alkalommal pedig a srác már ott is alszik az ribanc vagy normális? Nem volt szex a harmadik randin, csak minden más.
26 éves a lány. A fiú 25.
Ez itt a kérdés?!
Ettől nem.Felnőtt emberek.
Hát ha minden második héten másik pasival csinálod akkor igen. Különben nem. Szerintem ez belefér.
Mi az a minden más ami nem szex neked és egy ottalváskor megtörténik?
"Én a barátnőmmel az első randin lefeküdtem, négy éve együtt vagyunk. Szerinted ribanc?"
Szerencséje volt (mármint a barátnődnek), hogy komoly kapcsolatot kereső sráccal került össze. Ha valaki mással ugyanúgy lefekszik az első randin, az pedig otthagyja, már nem lenne ilyen vidám a történet.
Kérdésre: 26 évesen nem hinném, hogy ribanc, vannak igényei, a harmadik randin ez simán belefér. A furcsa inkább az, hogy ő erőlteti ennyire, a leírásodból úgy tűnik, mintha a fiú nem is nagyon próbálkozna.
A fiú úgy volt vele, hogy nem akarja elsietni, mert nem akarja elszúrni. A srác a legjobb barátom, és csak féltem a lánytól. De hát neki nem mondhatom el ezeket... kiakadna. Ami persze érthető, de én valahogy kétkedve nézek a lányra. Ugyanis a teljes sztori így néz ki:
Ismerik egymás már több mint egy éve. A srácnak már azóta tetszik. Anno találkoztak egyszer, és utána a lány összejött egy másik sráccal, majd hónapokra eltűnt a srác életéből. De még csak az üzeneteire sem válaszolt. Én vigasztaltam, hogy biztos valami oka van, blablaba... Aztán a lány egyszer csak megint feltűnt, szakított a barátjával asszem tél végén.
És akkor most tartanak a harmadik randinál.
A minden más alatt meg azt értem, hogy pucérkodás magas fokon csak az egyesülés maradt ki.
"A srác a legjobb barátom, és csak féltem a lánytól. "
A vége az elszólás, hogy a résztvevő srác a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!