Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha hiányzik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha hiányzik az exem, akivel 1 éve szétmentünk?

Figyelt kérdés

Az exemmel kb 1 éve mentünk szét. Én dobtam, és nem is válaszoltam neki, ha keresett. Azóta nem volt senkim, de mostanában valamiért úgy érzem, hogy ő kell nekem.

Vele tudom elképzelni a jövőt. Elég viharos kapcsolat volt, mert sokat veszekedtünk. Akkor azt hittem az ő hibája, de most már úgy érzem, hogy inkább az enyém, mert lehettem volna türelmesebb vele.

Próbáljam meg vele újból?

25f

2013. máj. 22. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nincs senkije,lehet hogy 1 próbát megér,hogy felekresd
2013. máj. 22. 11:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs tudomásom róla, hogy lenne valakije.
2013. máj. 22. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha van esze nem lép bele kétszer ugyanabba a pocsolyába de próbáld meg, hátha...

Ha ő is szeret még megbocsátja, hogy elhagytad. Ha nem szeret akkor minden hiába.

De sokan gondolkodnak úgy, hogy aki egyszer kidobott az életéből az utána ne akarjon semmit. Kicsit jobb a helyzet ha Te nem ló nincs szamár is jó alapon mész vissza hozzá hanem mert ő kell neked.

"Én nem az vagyok akit eldobhatnak majd felvesznek. Ezt jól jegyezd meg. Ha egyszer eldobsz és sosem kapsz már vissza!!"

2013. máj. 22. 11:30
 4/6 A kérdező kommentje:

# 3/3 mondasz valamit. De eléggé el vagyok veszve nélküle. Próbáltam más kapcsolatot kialakítani, de valahogy mindig őt kerestem a másikban, ezért nem is jött össze. Néha, mintha őt látnám, és hiányzik egy csomó dolog, amit eddig csak vele tudtam megélni, amit csak mellette éreztem.

Rohadtul elrontottam. Lehet engednem kéne, hogy boldog legyen mással.

2013. máj. 22. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél? Felkerested?
2013. jún. 7. 09:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen! Örülten jó volt vele beszélgetni! Meséltünk egymásnak, hogy ki mivel foglalkozik, mi köti le.

Aztán nem voltam képes csak a szemébe nézni, és megfogni a kezét. Mondta, hogy nem tudja mi legyen, de szerintem jó úton haladunk.

És sikerült a nyakára puszit csempészni.

2013. jún. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!