Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első szerelem tényleg örök?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelem tényleg örök? Túl lehet rajta lépni idővel, vagy mindig felkavaró lesz?

Figyelt kérdés

megpróbáltuk egy 2hónapos szakítás után... nem ment... ő másba szerelmes már velem meg csak szórakozott :-( több, mint 2évig voltunk együtt és én még mindig szeretem, habár csúnyán elbánt velem.

Fogok még szeretni valakit ennyire? Ha véletlenül megpillantom valahol annyira rossz érzés fog el, hogy már nem az enyém és hogy már mással van, pedig nem rég még engem szeretett... :(

Ti hogy gondoltok az exre? valami tanácsot adjatok, hogy enyhülhetne ez az érzés. :( köszi. 19L

2013. máj. 22. 09:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es! akkor nem olyannal kellene együtt lenned, akibe nem vagy szerelmes-.-
2013. máj. 22. 11:08
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem feltétlen kell olyannal együtt lenni akibe szerelmesek vagyunk, jelenleg én nem is tudok/nem is akarok az lenni.

Valamint úgy gondolom a szeretet sokkal erősebb a szerelemnél. És ez már most megbizonyosodott nálam.

Tovább az én dolgom, ha baj lenne kértem volna tanácsot az oldalon, de szerintem most a kedves kérdező a fontosabb, nem az én életem. Én csak neki válaszoltam.

2013. máj. 22. 11:14
 13/14 Boldogság Bár ***** válasza:
Az első szerelem szerintem tényleg örök. Gondolom azért, mert vele éltél meg mindent először. Mély érzelmeket, örömöt bánatot, testi kapcsolat vagy akármit. Az emberi agy nem tud csak úgy törölni az emlékeid közt parancs szóra. Ha úgy látod már semmi esély arra, hogy újra egy boldog és igaz kapcsolatotok legyen. Akkor jobb ha elkezded feldolgozni, hogy már nem az a srác aki volt, de ami jó volt azt ne felejtsd el. A rosszra pedig gondolj úgy, mint egy tőle kapott utolsó lecke. Nem minden pasi ugyanolyan. Ha igazán szeretted akkor a következő kapcsolataidban és szerepe lesz. Mint szerettél benne azt keresed, vagy ami nem volt jó azt kerülöd egyes személyekben, Ez már befolyásol a továbbiakban. Ne úgy éld meg, hogy ez mennyire rossz volt neked. Hanem ez egy lecke amit megtanultál és megfogadsz. Ha viszont ekkorát csalódtál benne biztos könnyebben megy majd a felejtés amit nem lehet megmondani mennyi ideig tart. Kerüld azt, hogy gyorsan bele kezdesz egy másik kapcsolatba és még egybe és még egybe. Akkor könnyen lehet, hogy elveszíted az igaz lényed egy részét és kihal benned valami olyan amit csak kevés embernek adhatsz meg. Ami feltétlenül kell egy kapcsolatba. Törődj magaddal és gyászold meg ezt a kapcsolatot.
2013. máj. 22. 12:23
 14/14 anonim ***** válasza:
12! abban igazad van, hogy ez a kérdés most nem rólad szól, de csak egy jó tanács: 17 évesen ne legyél szerelem nélkül benne egy párkapcsolatban... ha nem fogadod meg, majd később rájössz miért mondom ezt.
2013. máj. 22. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!