Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamasz kori szerelem vagy talán örök is?
Figyelt kérdés
1.-ben szerelmes lettem egy lányba...Azota csak belé vagyok 6.-ba jártunk egészen 7.-ik fél évig.. Jelenleg 9.-kes vagyok és egy gimibe járunk bent lakásosban egy lakásban. Én még szeretem <3..De vajon õ neki bejövöke még amikor meg kérdem annyit mond nagyon éfdes vagyok éss kicsi superman-je vagyok?Deakkor ha a járást fel hozom
csöndbe van.Erre kérném válaszotokat fiuk/lányok? Le maradt öis 9-es
2013. jan. 6. 00:20
1/4 anonim válasza:
Annyi Lány van a Földön..ismerkedj!Ne ragadj le ennyi idősen egynél.Legyél nyitott!Hidd el,nem bánod meg!:)
2/4 anonim válasza:
Szerintem ő már nem érzi ugyan azt amit te.sajnálom
3/4 anonim válasza:
9.ik osztályosak vagytok és együtt laktok egy lakásban ?????
Kis szupermen, figyelj az írásra is.
4/4 anonim válasza:
Folyton ne az irást nézzétek,hanem arra válaszoljatok amit kérdeznek,és amugy az is meg eshet ilyen esetben hogy a lány félelmekkel küzd,hogy tána fiu nem becsüli meg vagy ilyensmi,nem kell egyböla mély kutba ugrani és mást kerestetni ez csak az én véleményem de jelzem hogy én is 9ik elsö hetétöl kapcsolatban vagyok és boldog vagyok a párommal mindjárt 2 éve eggyütt én azt mondom neked hogy ha tényleg kell neked az a lány akkor mutassd neki és ha vissza jelez pozitivan hogy te is neki akkor meg fog nyilni elötted hid el élö példa vagyok én én is ebben a helyzetben voltam.....valamennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!