Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja még engem akart lefektetni, most meg már másik csajjal van kapcsolatban. Most akkor hogy van ez?
Figyelt kérdés
Régebben már jártak valameddig, de megcsalta a lányt. Külön voltak 2 évet, addig lefeküdt kb mindenkivel aki az útjába került. 2 hónapja én lettem volna a soros, de korainak éreztem, nem emiatt, de összevesztünk. Most meg már a volt csajával van "kapcsolatban". Szereti őt?2013. máj. 22. 04:10
1/5 anonim válasza:
Menj aludni! Már kérdezted ezt. Igen szereti.
2/5 anonim válasza:
Car ügy.Mit nem értesz azon hogy nem kellesz neki?
3/5 anonim válasza:
Pasiból van!
Mit nem értesz ezen?
33f
4/5 anonim válasza:
Jól tetted, hogy vártál. Így jártál. Aki mer, az nyer. Aki nem mer, az nem nyer. Döntsd el, te melyik vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!