Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy egyik csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyik csaj se tudja mit akar?

Figyelt kérdés
Helo. 3 éve ismerkedek neten. Sokat járok el bulizni (mostanába nem annyira) szóval rengeteget ismerkedtem sokat jártam közlekedés eszközökön stb. és hát szabiidőm nagy része elég uncsi igyhát netezek. Idáig 6 csajjal taliztam akik 1-2 hétre max 1 hónapra (de átlag 5 talit rajtettek magukban) kapcsolataim voltak. Soha egyik se tudta mit akar és ezt nem értem miért van ez???? Összejöttek majd folyton leráztak. Pedig msn-en annyira odavoltak értem és mindegyik áhitatta hogy ő a különbség és a megváltás lesz számomra. Hozzáteszem: volt fitalabb is idősebb is közeli is távoli is stb. Általába sose értek rá velem foglalkozni túl elfoglaltak voltak. Folyton leráztak és nem érdeklődtek miután összejöttünk. Én arra gondoltam talán azért mert túl jól elvannak a pasi "haverajikkal?" féltékeny tipus vagyok. Főleg csajok válaszát várnám.
2009. okt. 3. 16:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Neked nem ők hiányoznak 1-2 tali után,hanem VALAKI,aki szeressen.Ez egyébként teljesen érthető,minden ember erre vágyik!

Az tényleg sok,hogy 6 lánnyal próbálkoztál,de nem jött össze.Azt is elhiszem,hogy belefáradtál,talán kicsit pihenned kellene.Ezt most nem viccnek írtam,hanem komolyan.Érzelmileg is le lehet merülve az ember,amikor már nincs miből adni,akkor töltődni kell.

Azt ne felejtsd el,hogy lehet,hogy te már elfáradtál és arra vártál,hogy valaki azonnal szeressen,de akiknél próbálkoztál,ők nem fáradtak és szükségük van a fokozatosságra és a szerelem egy játék,főleg az elején igen nagy taktikázás kell,mire az ember úgy érezheti,hogy viszont szeretik.

2009. okt. 4. 19:28
 22/25 A kérdező kommentje:

hát éérteeem :(((

rossz felfogni azt hogy minden csaj még aki azt állítja (sokat szenvedett) az se szenvedett eleget ahhoz hogy olyan szeretethiányosat találjak a közelbe, mint én. Ez az én stílusú csaj kéne nekem. Ahogy mondtátok.

szerintetek melyik csaj van annyira kimerülve lelkileg mint én? ku...-ra egyikse. mivel ők mindig telilesznek energiával akkor is ha "bánatosak" ők simán túlélnek egy kapcsolatot vagy kapcsolat végét. Nekik nemfordul meg a fejükbe többször is.... telt kádba feküdni kezedbe egy betudott hosszabbítóval :SSS. én már itt is tartottam. Nem 1x volt már elegem abból hogy túlságosan "dawn-kóros" vagyok és minden kedves (az ritka) lányért odavagyok. :SSS

Gondoltam arra is hogy ez a korosztály nem való nekem egyáltalán.

Nekem egy jó sokat csalódott 25-30 éves NŐ kéne nem kis 20 éve alatti csaj. De ezekkel meg az a baj hogy nemjönnének össze egy náluk fiatalabb pasival (én:19/F)

(ez is többszöri tapasztalat)

nah kb ennyi az életem. várnom kell amig meg nem tetszek egy nálam jóval idősebb nővel. Mivel a mai csajok csaj "szenvedésre, nyűgölődésre" vágynak" nekem ehhez már nincs erőm, de érzem a későbbiekben se.

Amugy köszi a válaszokat :$ !!!

2009. okt. 4. 20:39
 23/25 anonim ***** válasza:

19:28-as vagyok: Aggódom érted.Lehet,hogy jót tenne,ha elmennél egy pszichológushoz.Ne érts félre,nem tartalak bolondnak vagy elmebetegnek,csak jó lenne,ha olyan ember segítene neked,aki ért hozzá.Mi itt adhatunk 6000 féle tanácsot,de nem tudunk kihúzni a gödörből!Ha elöbb magadban rendet tudnál tenni,akkor lehet,hogy olyan kisugárzásod lenne,amivel könnyebb bevonzani a megfelelő párt is.Neked is jól kell érezned magad a bőrödben,hogy más is jól érezhesse magát veled.Kérlek tényleg fontold meg a pszichológust,nem kell nagy dobra verni,hogy jársz,de magad miatt jó lenne,hogy kiegyensúlyozott legyél.

Amit a lányokról mondtál,hogy ők könnyebben teszik túl magukat a szakításon,azt meg kell cáfolnom.Lány vagyok én is és voltam már kegyetlenül a padlón.Ezen az oldalon is nem egy olyan kérdést olvastam,ahol a lányt elhagyták és már megírta a végrendeletét is. Hidd el ez nem fiú lány kérdés,ez egyén függő ki mennyire érzékeny vagy attól függ mennyire volt fontos az adott kapcsolat.

2009. okt. 4. 23:45
 24/25 A kérdező kommentje:

jóde figy kedves utololsó (lány) kommentező....

amig te csak életedbe 1x voltál padlón pasi miatt

addig én már 7x padlón voltam csaj miatt szal a csajok közel nemszenvednek annyit mint a pasik. Mert ha annyit szenvednének. Talnán megbecsülnék az olyat mint Én.

A csajok életükbe max 1x "talán" szerelmesek.

Én soxor rengetegszer azvoltam már.

nekem ez a véleményem.

2009. nov. 3. 14:48
 25/25 anonim ***** válasza:

10-54 : 10:56-os vagyok.

Tudod, mi is, lányok is szenvedünk egy fiú miatt, és nem egyszer és nem kétszer, addig szenvedni fogunk amig meg nem találjuk azt, akivel teljes mértékben el tudnánk képzelni az életünk. Nincs, olyan, hogy ti, fiúk többet szenvedtek mint mi.. Mivel az emberi lény, alapvetően a kölcsönös szeretetre vágyik, arra, hogy szeressen és szeretve legyen, így elkerülhetetlen a csalódás. Hiszen, nagyon ritka, hogy valaki az első kapcsolatában megtalálja a Nagy őt. Azonban ha nem találja meg és még, barátként is válnak el, valamilyen szinten mindkét fél életében egy törés marad.

Tudod nem jó általánosítani, mivel igenis megbecsüljük a rendes fiúkat, és most mondhatnánk mi lányok is ezeregy példát amikor minket nem becsültek meg. Én is mondhatnék, de lenne értelme?! Tanultam belőle, hiszen az egész életünk alatt tapasztalatokat szerzünk, amikből következtetéseket vonunk és lényegében tanulunk a mi illetve az akkori párunk hibájából.

Okolhatsz minket, hogy mi nem becsülünk meg titeket, de ez nem egy oldalú dolog. Ha két fél között valami miatt nem működik a kapcsolat, az nem az egyik és nem a másik hibája, vagy mindkettőjé vagy egyiké se, szerintem..(persze ebbe nem a megcsalást értem..mondjuk annak is meg van az oka, és a miértje).

Tudod egyszerűbb lenne számodra az életet, és ebből adódóan a szerelem keresését egy játszmának felfogni. Ahol az emberek arra törekednek, hogy megtalálják a számukra az ideális párt, embert, akivel boldogok lehetnek. Azonban ez az út alatt sokszor lesznek lent és lesznek fent, amikor úgy érzik minden az övék. Hiszen az élet egy örökös körforgás, egyszer lent máskor fent. És ha te ezt úgy éled meg ezt az utat, hogy ez egy játék, ami alatt te tapasztalatokat szerzel, ami ahhoz segít hozzá, hogy majd a következő félnél, aki iránt táplálsz érzelmekez majd nagyobb előnnyel, nagyobb tapasztalattal indulsz, akkor könnyebb lesz ezeket az akadályokat átvészelned.

17L

2009. nov. 4. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!