Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyik csaj se tudja mit akar?

Tudják,hogy mit akarnak.Amit csinálsz,azt nem.
Féltékenység????????Az első féltékenységi rohamodnál fejvesztve menekülnék 1000-rel,mert az csak rosszabb lesz idővel.Szokj le róla!!

de tudjuk..csak néhényan bambák vagytok.. -.- :D
pl.a "nem!" nem mindig jelent tényleg "nem!"-et..
de érezned kell h mikor..mert az se jó ha nagyon nyomulsz..
és a féltékenységen tényleg változtatnod kellene!:D
hát elvárják hogy találjam ki... de hogyan ha kb leráz 2 hét mulva???? sose ér rá stb?
2. válaszadónak üzenném hogy:
én pl tökre odalennék azért a csajért aki féltékenykedik sztem az tökre cuki lehet :$ legalább rám gondol. Én is ilyen vok csak srác. De nem értem nekik ez mért nem jön be nah mindegy.....

nekem is bejön..de csak egy bizonyos fokig..:D
egy idő után már kiakasztó!
mert persze jelenti azt is h szeret,de azt is h nem bízik bennem..és ez nem jó!!
de akk lehet nem ez az egyetlen problém..
lehet csak rosszul választottál eddig..:)
talán pont úgy nyúltál bele h a számodra "rosszakat" találtad meg..
sztem ne add fel!!:D

Nem ismerlek,de valahogy el tudom képzelni,hogy ez hogy nézhetett ki,ez a pár hetes kapcsolat.Msn-eztetek,majd megbeszéltétek,hogy tali. Jól éreztétek magatokat,volt 2-3 randi,aztán úgy gondoltad,hogy jártok és állandó jelleggel csüngtél a lányon.Mikor találkoztok,hol járt,mit csinált,ha nem találkoztok,akkor miért nem,kivel lesz stb.Tudod ez ijesztő is lehet!!Ezzel kinyírod az érdeklődést,mert nagyon nyomulsz.
Igen,a lányok szeretik az érdeklődést,egy sms napközben azzal a szöveggel,hogy "hiányzol" vagy "jó lenne most veled" stb. Ezek aranyos dolgok és ezt hidd el,hogy sokan szeretik.A bókokat és az apró ajándékokat is (nem gyémánt gyűrű).De az is kell,hogy érezzék,hogy a pasi akkor is el tud lenni,ha nem velük van.Hogy neki is van saját élete,és ez a két élet,majd lassan,idővel lesz egy. De addig kell mindenkinek a magánélet és az izgulás,hogy mikor lesz randi stb.De ehhez kell a távolságtartás is és a féltékenykedés csak egy idő után cuki és akkor sem minden pasi barátra,meg a sarki boltosra!Ép ésszel!
Hirtelen ezek jutottak eszembe,mint hiba lehetőség,de nem voltam ott,nem tudom hogy történtek a dolgok,csak úgy gondolom,hogy itt lehetett a bibi.Sok sikert,hogy a következő kapcsolat összejöjjön! :)
hát :D ahjj istenem !! :DD ez kész áhh!
LOL
Nem értitek mit kérdezek. Nemtudom mit akarnak a csajok? :D
én azért vagyok féltékeny mert 2 hétig tart és az is elég ritka tali heti 1-2 tali sztem nagyon kevés főleg az elején !!! :SSS szal tallsz valakivel. várj egy hetet.... a kövire... hát kösz ennyire rajong értem??? és olyankor vok féltékeny amikor inkább elmegy bulizni meg "haverjával van" (pasi) vagy éppen csak inkább hajat fest a bnőjével, vagy most éppen direkt sokat tanul. stb
ezért vok féltékeny. mert sok kis "hülyeség" végett nem tudunk többet talizni. Nemvok túl rámenős típus. Mert tudom hogy az utálatos.
:))

oké..
egyszerűen az kell h ne fojtsd meg őket!!
hagyd egy kis levegőhöz jutni..
és ha nem ismer rendesen ne várd el h fontosabb legyél neki,mint a régi barátai!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!