Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy egyik csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyik csaj se tudja mit akar?

Figyelt kérdés
Helo. 3 éve ismerkedek neten. Sokat járok el bulizni (mostanába nem annyira) szóval rengeteget ismerkedtem sokat jártam közlekedés eszközökön stb. és hát szabiidőm nagy része elég uncsi igyhát netezek. Idáig 6 csajjal taliztam akik 1-2 hétre max 1 hónapra (de átlag 5 talit rajtettek magukban) kapcsolataim voltak. Soha egyik se tudta mit akar és ezt nem értem miért van ez???? Összejöttek majd folyton leráztak. Pedig msn-en annyira odavoltak értem és mindegyik áhitatta hogy ő a különbség és a megváltás lesz számomra. Hozzáteszem: volt fitalabb is idősebb is közeli is távoli is stb. Általába sose értek rá velem foglalkozni túl elfoglaltak voltak. Folyton leráztak és nem érdeklődtek miután összejöttünk. Én arra gondoltam talán azért mert túl jól elvannak a pasi "haverajikkal?" féltékeny tipus vagyok. Főleg csajok válaszát várnám.
2009. okt. 3. 16:58
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
jah am 19/F vok
2009. okt. 3. 16:59
 2/25 anonim ***** válasza:

Tudják,hogy mit akarnak.Amit csinálsz,azt nem.

Féltékenység????????Az első féltékenységi rohamodnál fejvesztve menekülnék 1000-rel,mert az csak rosszabb lesz idővel.Szokj le róla!!

2009. okt. 3. 17:03
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
tudják, csak nem mondják el, hanem elvárják, hogy találd ki.
2009. okt. 3. 17:06
 4/25 anonim ***** válasza:

de tudjuk..csak néhényan bambák vagytok.. -.- :D

pl.a "nem!" nem mindig jelent tényleg "nem!"-et..

de érezned kell h mikor..mert az se jó ha nagyon nyomulsz..

és a féltékenységen tényleg változtatnod kellene!:D

2009. okt. 3. 17:26
 5/25 A kérdező kommentje:

hát elvárják hogy találjam ki... de hogyan ha kb leráz 2 hét mulva???? sose ér rá stb?

2. válaszadónak üzenném hogy:

én pl tökre odalennék azért a csajért aki féltékenykedik sztem az tökre cuki lehet :$ legalább rám gondol. Én is ilyen vok csak srác. De nem értem nekik ez mért nem jön be nah mindegy.....

2009. okt. 3. 17:27
 6/25 anonim ***** válasza:

nekem is bejön..de csak egy bizonyos fokig..:D

egy idő után már kiakasztó!

mert persze jelenti azt is h szeret,de azt is h nem bízik bennem..és ez nem jó!!

de akk lehet nem ez az egyetlen problém..

lehet csak rosszul választottál eddig..:)

talán pont úgy nyúltál bele h a számodra "rosszakat" találtad meg..

sztem ne add fel!!:D

2009. okt. 3. 17:34
 7/25 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek,de valahogy el tudom képzelni,hogy ez hogy nézhetett ki,ez a pár hetes kapcsolat.Msn-eztetek,majd megbeszéltétek,hogy tali. Jól éreztétek magatokat,volt 2-3 randi,aztán úgy gondoltad,hogy jártok és állandó jelleggel csüngtél a lányon.Mikor találkoztok,hol járt,mit csinált,ha nem találkoztok,akkor miért nem,kivel lesz stb.Tudod ez ijesztő is lehet!!Ezzel kinyírod az érdeklődést,mert nagyon nyomulsz.

Igen,a lányok szeretik az érdeklődést,egy sms napközben azzal a szöveggel,hogy "hiányzol" vagy "jó lenne most veled" stb. Ezek aranyos dolgok és ezt hidd el,hogy sokan szeretik.A bókokat és az apró ajándékokat is (nem gyémánt gyűrű).De az is kell,hogy érezzék,hogy a pasi akkor is el tud lenni,ha nem velük van.Hogy neki is van saját élete,és ez a két élet,majd lassan,idővel lesz egy. De addig kell mindenkinek a magánélet és az izgulás,hogy mikor lesz randi stb.De ehhez kell a távolságtartás is és a féltékenykedés csak egy idő után cuki és akkor sem minden pasi barátra,meg a sarki boltosra!Ép ésszel!

Hirtelen ezek jutottak eszembe,mint hiba lehetőség,de nem voltam ott,nem tudom hogy történtek a dolgok,csak úgy gondolom,hogy itt lehetett a bibi.Sok sikert,hogy a következő kapcsolat összejöjjön! :)

2009. okt. 3. 17:39
 8/25 A kérdező kommentje:

hát :D ahjj istenem !! :DD ez kész áhh!

LOL

Nem értitek mit kérdezek. Nemtudom mit akarnak a csajok? :D

én azért vagyok féltékeny mert 2 hétig tart és az is elég ritka tali heti 1-2 tali sztem nagyon kevés főleg az elején !!! :SSS szal tallsz valakivel. várj egy hetet.... a kövire... hát kösz ennyire rajong értem??? és olyankor vok féltékeny amikor inkább elmegy bulizni meg "haverjával van" (pasi) vagy éppen csak inkább hajat fest a bnőjével, vagy most éppen direkt sokat tanul. stb

ezért vok féltékeny. mert sok kis "hülyeség" végett nem tudunk többet talizni. Nemvok túl rámenős típus. Mert tudom hogy az utálatos.

:))

2009. okt. 3. 17:42
 9/25 anonim ***** válasza:

oké..

egyszerűen az kell h ne fojtsd meg őket!!

hagyd egy kis levegőhöz jutni..

és ha nem ismer rendesen ne várd el h fontosabb legyél neki,mint a régi barátai!!

2009. okt. 3. 17:48
 10/25 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem érted!Heti 1-2 tali az elején elég,hisz nem ismer,mi a fenéért hiányoznál neki a nap 24 órájában.Nem várhatod el,hogy mert te beléptél az életébe,ezért ezentúl se barátok,se suli,se család,csak te!Mindent és mindenkit lemondjon azért,hogy naponta találkozhassatok.Ez nem így működik.Hagyd élni,és amikor épp nincs tali,mindennap sms-ben vagy e-mailben éreztesd,hogy itt vagy,hogy gondolsz rá,de ne akard 2 találkozás után kisajátítani. Ahhoz,hogy kötődjön hozzád idő kell,ne sietess semmit!!!
2009. okt. 3. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!