Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyik csaj se tudja mit akar?

Na ez két dolog miatt lehet:
1) Amíg nem találkoztok addig kialakít egy jó képet magában rólad, ami az X-edik találkán megcáfolódik és onnantól nem érdekled,
2) Pont azért nem maradnak veled, mert nem ismernek eléggé és ha ez a helyzet akkor valamiért nem is akarnak jobban megismerni. Talán a féltékenység?
24F
igen én értem amit mondotok. csak az a helyzet hogy előadja magát mennyire kellenék neki stb.... aztán meg a taliért nem is rajong annyira. Szal ha nem eröltetem talán még egyikkel se taliztam volna. Sőt ha én nem érdeklődöm (kipróbáltam) ők aztán meg abszolút nem.
Nem értem miért nem lehet félretenni a büszkeséget? felkeltem az érdeklődését. msn-en minden jó (ha nem írok tisztára odavan) a valóságba meg egy nagy 0 kb erről van szó. Ez az amit nem értek. Túlságosan "kommersz csajok"

amint látom a csajokba benne van inkább a saját nemhez vonzódás és nemhogy segítenének a kérdésemre választ adni. nekiállnak kötekedni.
Idáig 1 fiu válaszát olvastam és teljesen más hozzáállással és jobb problémamegoldó képességgel áll elő mint bármelyik csaj. Olvasom és "érzem" hogy nincs benne az az "uszító" hajlam!!!
Megkérném a lányokat hogy ne hibáztassanak mert Ti sem vagytok tökéletesek. Próbáljunk meg együtt segíteni a másikon. Köszi

Nekem is olyasmi a véleményem, hogy ne nyomulj annyira, mert nemcsak a fiúkban, de a lányokban is megvan az a hajlam, h hú ez a srác fut utánam, belémhabarodott,akkor már nem is kell annyira. Húzni kell az agyunkat, hogy minél jobban belezúgjunk a fiúkba :D
16/L

köszönöm a segitségetekeket aranyosak vagytok :)
hát megpróbálok változni mindenképp. az a baj hogy nincs csaj "barátom" aki mindig tudna segiteni és "pofozni" rajtam ezt -azt hogy tudjam mi kell egy csajnak. msn-en meg nem tudom magam igazán "elmagyarázni" mire gondolok. Sztem kinézetre nemvok a legszebb de csúnya se. Nemvagyok anyuci-kedvencének öltözött fajta, de a legdurvább csilingelő kiegészítők se csüngenek rajtam mint egy karácsonyfa. Kinézetre szertintem megfelelek. Merném állitani hogy 10 ből 6 csaj azt állítaná nemvagyok csúnya :) a maradék 4 nek meg csak azért nem tetszenék mert nem rajong a picit hosszabb hajú srácért.
A másik dolog meg érdekes az hogy én tökre odalennék egy lányért aki ugy rajong értem mint én érte. szóval mondtátok többen is hogy hagyjam magára és "szenvedjen" húzzam az agyát meg ilyenek. Namost én már mondhatjuk "belefáradtam" amit idáig elértem 19 évesen az már elég sok volt. nem mint másnak 2-3 max 4 nem.... nekem már 6 volt 3 év alatt és ez már mind megeröltető volt, és higyjétek el nincs türelmem várni megint nemtudom mire várni folyton. Megnyugvásra van szükségem. Odabujni valakihez és tudjam hogy nem kell már nyaggatni tovább hogy szeressen, szeret magától is. De ebbe nem hiszek mert ha létezik ilyen már lett volna kellett lennie. Nemveszem észre hibáim, igyhát mindenkinek megfelelek csak azoknak nem akiknek bejövök. Néha azon gondolkozom hogy feldobom a bakancsot.
Már nincskedvem szenvedni másért. Ezvan. Lusta lettem odamenni valakihez és nyaggatni meg hülyíteni. ELfogyott az "experiencém" (mint a Diablo II.-be) :DD
A stílusom az már odáig fajult hogy a hozzáálásom a csajozáshoz kb = nulla 0. mivel már túl konkrét, nyílt és egyenes vagyok. Szinte majdhogynem már "kimondom" szeressen. de ilyet meg nem kérhetek. Önszántukból meg aztán abszolút nemjutnék eszükbe. Mer ha én nem irok üzit ami nemkerül pénzbe akkor ők mire fel? Az meg a másik dolog hogy én nem értem, nekem miért hiányoznak Ők 1-2 tali után én meg nemhiányzok soha egyiknek se??? :((( szar elégszar érzés tudni hogy nulla vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!