Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány ha egy nőnek már van gyereke?
The Othter jól beszél.
Én spac pont abba a tipusba tartozom, még örülnék is, ha van már gyereke!
De el tudom képzelni, hogy egy fiatalabb szingli srácot ez nem dob fel.
Szerintem hatalmas előny, ha egy nőnek van gyereke.
Sokkal könnyebb gyerekkel ismerkedni, mint anélkül, a férfiak is könnyebben megszólítanak, ha látják, hogy együtt vagytok. Legalább neked már van mire büszkének lenned az életben!
A legtöbb férfi vonzódik a családcentrikus nőkhöz, akik már ismerik az anyaszerepet is. a gyerek felnevelése pedig egyáltalán nem kerül sokba, egy autót vagy nagy házat pl. jóval nehezebb fenntartani.
Miért hiszik azt a nők, hogy ők a gyerekükkel sokkal értékesebbek, mint egy szingli nő? Ismerek a huszas éveik elején járó lányokat, akik hallani sem akartak az abortuszról, most anyuci és apuci tartja el őket a gyerekkel, mert természetesen a hős szerelmes, a gyerek apja megpattant a felelősség elöl.
Na, most ők kajak értetlenül állnak az előtt, hogy egyáltalán nem kellenek senkinek, mert őszintén, kinek kell egy nő, akinek van egy gyerek? 22-3 évesen ki szeretne pesztrálni egy gyereket is?
Ez fiatalon.
Idősebb korban már máshogy van ez. A 30-as szórást annyira nem ismerem, de olyankor még akarhat gyereket a nő, illetve ebben a periódusban kamaszodik a gyerek, sok vele a gond, az anya ez miatt idegeskedik, ez talán megint nem előny egy férfi szemében.
40-45 felett már egyáltalán nem hátrány, akkor már nem akar gyereket, a meglévő is jó esetben kirepült már, nincs vele gond. Innentől talán újra kezd magával is törődni egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!