Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön jobb lenne?

Figyelt kérdés
Párommal 6 éve vagyunk együtt.Ő 27 Én 22 éves vagyok van egy 11 hónapos kisfiúnk.Kapcsolatunkban voltak viták,össze zörrenések de mindig meg oldottuk.Én kicsit komolyabb gondolkodású vagyok mint Ő de ez különösebben sosem zavart.Megszoktam,hogy lusta egy kicsit és nem járunk el sehova.Sem külön sem együtt.(talán itt hibáztam)Amióta meg született a kisfiúnk egyre több időt tölt a maga kis hobbijaival dolgaival mindig kitalál valamit,alig van itthon.Ilyen előtte nem volt.Magamra semmi időm nincs,még akkor sem ha itthon van.Nem segít a mindennapi dolgokban,inkább csak hátráltat.De kioktatni nagyon tudja az embert,hogy mit hogy kéne csinálni.Úgy érzem mintha gyakorlatilag egyedül nevelném a gyerekünket és Ő néha felbukkan.Mások előtt meg játsza a jó apukát akkor mindig igényt tart a gyerekére.Sokszor engem is úgy kezel mintha a tulajdona lennék.Barátaim nincsenek akikkel össze járhatnék kicsit kikapcsolódni mert a kapcsolatunk alatt sajnos hanyagoltam őket miatta és egy idő után már nem kerestek.Egyedül vagyok min a kisujjam csak a szüleimre tudok számítani.Nem tudom mi tévő legyek.Nem érzem már azt a szerelmet ami volt köztünk.Elhidegültünk egymástól.Talán külön jobb lenne?
2013. máj. 21. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen jobb lenne. Nagyon fiatal vagy, a gyermek mellett is bőven van időd találni egy hozzád illő párt. Mert az ilyen, aki csak bosszant és nem tudod elviselni, ő nem az. Szerelmes voltál és elnézted neki az idegesítő lustaságát és okoskodását. Most nem vagy szerelmes és még csak nem is szereted ezt az embert. És ez később csak rosszabb lesz. Mert te egyre érettebb leszel, ő meg egyre jobban elkényelmesedik és egyre jobban rádtelepszik. Egymás agyára fogtok menni. Én biztos, hogy kirúgnám a francba, még most.

Ennél többet tudnának segíteni a szülők is a gyerekkel (hogy amikor mások ott vannak akkor teszi a jófej apucit)! Nem segít, csak hátráltat. Akkor mi szükség van rá? Megmondom: semmi. Tudom nehéz elengedni az ilyen (első?) nagy szerelmet. De csak miután benne leszel egy új kapcsolatban, akkor fogod igazán belátni, hogy ez volt a jó döntés. Amikor majd tapasztalod hogy más férfi(ak), aki tisztel, aki szeret, és akinek nem az a természetes hogy te ott vagy, mint egy mosógép, a lakásban, hanem igen is megküzd érted és elcsábít; hogy egy ilyen férfi, aki párod szeretne lenni, hogy bánik veled!

2013. máj. 21. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi, hogy a kisfiadnak is jobb ha most túlestek rajta. Mert ha még 4 évet vársz, akkor lehet (szerintem nagyon valószínű) hogy akkor már úgy elfajul a helyzet, hogy egy csomót fogtok ordibálni vagy dühöngeni egymással. De ha ez nem is, a hideg és feszült családi légkör is akkor már nyomot hagy a gyerekben. Most még nem tudja mi folyik körülötte, és nem is fog emlékezni erre később.

Ird meg, ha döntöttél.

2013. máj. 21. 16:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazad van és köszönöm a válaszodat.A környezetemben is mindenki ezen a véleményen van mint amit Te le írtál nekem.Bár mennyire is nehéz lesz de azt hiszem jobb ha inkább békességben elválunk egymástól.Mert ez így senkinek nem jó.A későbbiekben pedig csak rosszabb lenne.Még egyszer köszönöm
2013. máj. 21. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Erőt és kitartást! Nem lesz könnyű most, de jobb jövő fog várni, ez legyen előtted.
2013. máj. 27. 01:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Remélem úgy lesz
2013. máj. 28. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!