Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rá példa, hogy egy lány azt mondta, hogy nem szeret, jobb külön külön, de aztán mégis jártatok?
17 f vagyok és azt mondta a lány,hogy nem szeret már úgy mint régen de én bízok benne,hogy ha régen 1x szeretett akkor azt vissza tudom szerezni és boldogan élni.
Bízok benne,hogy vannak még csodák :/
És az megnyugtatna,ha esetleg lenne itt olyan aki ugyanebben a cipőben járt mint én és végül boldogok lettek
xio
nállam pont forditva van ez..én az ekx pasimma majd 2 évig voltam1ütt d axtán 6 7 hora külön mentünk(én idöközben külföldön éltem öxe is költöztem kint 1 pasival 1 hora meg kint tartozkodtam 6 7 hoja) stb d a mái napig xeretem az ekxem)
amiota haza költöztem ujra el keztünk öxxe járkálni reménykedtem h ujra fel lángolnak az érzelmei ami sikerült is ck én el rontottam no mind1 lényeg az h 2 napja megkérdeztem h mi lenne ha ujbol megpobálnák...háát ma végülis kibékültünk d sajna nm az ami volt anno :S:S
ám te még 17 vagy nyugi elötted az élet én 23 vok és én is17 évesen ki voltam az elsö xerelemné d axtán már ck jobb volt :D lényeg h mindig van valahogy látod nekem sikerült vixxa xereznem d nm az AZ ami VOLT
xio megértelek.....én is igy voltam vele meg minden d most ah kibékültünk pfu.....én se tudom h mi van :D axittem h megint az lex ami volt d nem..ck remélem h lassan ki alakul megint az a nagy xerelem meg fellángolás ami volt...mert ha igen akkor öxxe költöznék vele xal meg lenne a hepi end,d ha más nm igy végleg ki xeretek belöle xD
ám meg nm jo igy nekem neked se lex jo,mert továbra is xenvedni fox hiába vagy vele...de 1 probát megér:)
Köszi :)
Csak tudod szarul esik,hogy azt mondta szombaton,hogy igen járjunk aztán 1 napig gondlkozott rajta vasárnap és este az lett a döntése,hogy ink jobb lesz így h vége :(
ez jól esett :)
De 1 éve ismerejük egymást.
Mondta,hogy régen szerelmes volt belém csak összevsztünk és nem beszéltünk 4 hónapig és azt mondta,hogy a veszekedés előtt többet érzett :S
Pedig akkor sztem még szarabb is volt mert akkor 2 naponta veszekedtünk most meg 1x sem..
Szal nem értem ezt a gondolkodást :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!