Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem azt, hogy hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy hiányzik, ha tudom, hogy jobb, hogy külön vagyunk?

Figyelt kérdés
Nem fogom leírni az egész története, voltak viták, egy megcsalás, de szerettem és megbocsátottam neki, az i-re az tette fel a pontot, hogy felpofozott. Szakítottam vele, akkor és ott (szombat este), az eszem tudja, hogy ez a helyes és ezt soha nem fogom megbocsátani, de a most totál elvagyok kenődve, mert a szerelem nem múlik el egyik percről a másikra, és hiányzik. Hogy felejtsem el minél hamarabb?
2012. okt. 30. 11:32
 1/6 anonim válasza:
Ismerkedj meg új emberekkel, aztán majdcsak kivered a fejedből ezt az alakot. Ha bántott akkor tényleg nem érdemes foglalkoznod vele, egyébként is a hiány természetes dolog, velem is megtörtént de beláttam hogy jobb keresni egy rendesebb fickót
2012. okt. 30. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Foglald el magad, csináljatok a barátnőiddel csajos programokat

nem lesz egyszerű, de idővel sikerülni fog!

2012. okt. 30. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
ajánlom neked Anita Naik - Újra egyedül című könyvét. nekem nagyon sokat segített.
2012. okt. 30. 11:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Elolvasnám szívesen, esetleg egy linket nem tudsz hozzá, ahol elérhető, akár csak olvasásra? (vagy letöltésre?) Köszönöm az eddigi válaszokat, remélem hamarosan túl leszek rajta. Bár 3 évet, nehéz 1-2 hét alatt lezárni, sőt lehetetlen...
2012. okt. 30. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia. Mi egy 5 éves kapcsolatot zártunk le 2 hónappal ezelőtt. Megcsalás volt, az ő részéről, nem tudtam megbocsájtani. Nekem az segített, hogy nagyon sokat voltam/vagyok a barátaimmal, új emberekkel ismerkedek meg, több srác is jelezte, hogy szívesen megismerne közelebbről is, ami azért sosem árt az egónknak:) egy darabig nagyon rosszul voltam, de aztán rájöttem, hogy nem áll meg az élet. Új társaság, új fiúk...és már kezdek rendbe jönni. Neked is ezt tudom tanácsolni. Próbáld úgy intézni a dolgaidat, hogy soha ne legyél egyedül. Mert akkor csak jár az agyad mindenféle hülyeségen, ami nem segít túljutni a dolgokon. Előbb utóbb kitisztul majd a fejed és te is rájössz, hogy jobban jársz nélküle. Sok sikert.

22/L

2012. okt. 30. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:
én írtam a könyvet, antikváriumban 1000 ft-ért beszerezhető. neten nem tudom, el lehet e, vagy hol lehet elérni.
2012. okt. 30. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!