Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít az iskolai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az iskolai végzettség a párkapcsolatokban?

Figyelt kérdés

2013. máj. 21. 13:51
1 2 3
 11/23 Amado atya ***** válasza:
100%

Semennyire.

Nekem van három szakmám -egyszerű szakmunkás bizonyítvánnyal-, a páromnak pedig két diplomája. És jól megvagyunk egymással. :)

2013. máj. 21. 14:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semennyire. Diplomás nő vagyok, boldog házasságban egy villanyszerelővel :)
2013. máj. 21. 14:41
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Két diplomás nő vagyok,a férjem ács, de még érettségije sincs. Az viszont igaz hogy ettől függetlenül roppant művelt, széles az érdeklődési köre, nagyon jól lehet vele beszélgetni mindenről. Nálam ez alap. Tehát nem papír hanem ész és szív....
2013. máj. 21. 14:57
 14/23 anonim válasza:
10: Hogy lehet valaki ilyen nagyképű a semmire? Süt belőled az ostobaság már ne is haragudj
2013. máj. 21. 15:13
 15/23 hyatt ***** válasza:
75%

Valahol számít. Első barátommal ezért nem lett semmi. Én egyetemre mentem míg ő szakmunkást végzett. Ezzel részemről egy darabig semmi gond nem lett volna - bár lényegesen kevesebbet láttuk egymást - de ami miatt szétmentünk nem ez volt.

Elegem volt belőle, hogy minden alkalommal meghallgathattam hogy ő mennyivel hasznosabb dolgot csinál és hogy az egyetemisták milyen végtelenül ostoba, naplopó senkiháziak, akik csak pazarolják az ő kemény adóforintjait amiért keményen megdolgozik...blablabla.

Nem tudom miért lett ilyen de egy idő után szépen békében elváltunk magunktól. Ő is talált mást én is. Nem hiszem hogy az iskolázottság volt az igazi probléma.

2013. máj. 21. 15:26
 16/23 anonim ***** válasza:
13 mázlista vagy! sajnos az a gyakoribb, hogy az se igazán művelt, aki egyetemet végzett
2013. máj. 21. 16:09
 17/23 anonim ***** válasza:

Onnan ez a nagyképűség, hogy a környezetemben, munkahelyen, barátnőmtől állandóan ezt hallom, hogy mennyire okos vagyok, irigylik tőlem. Ez nem nagyképűség, ezek a tények. Sajnálom, ha megbántottalak vele. Nem volt kedvem egyetemre menni, helyette képeztem saját magam, elég szép eredménnyel, ha azt nézzük, mit értem el eddig.

Amit meg a barátnőmről írtam, ő is ezen a véleményen van, nincs ebből probléma.

2013. máj. 21. 16:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha itt vagyunk, akkor fodrász csajok nyerőek nálam :)

38 F

2013. máj. 21. 17:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem az számít, hogy felnézhessek rá, intelligensnek, műveltnek találjam, ezen pasik többsége diplomás. De nem minden diplomás ilyen az biztos :)
2013. máj. 21. 19:16
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem sem mérvadó. Két diplomám is van (és nő vagyok), míg a páromnak "pusztán" (nem szeretem ezt a szót, mert kicsit lekicsinylőnek hat) érettségije. Ennek ellenére néha úgy érzem, ő a műveltebb. Az a fontos, hogy az intelligenciaszint ne különbözzön túlságosan.

És amúgy... ez a kérdés inkább a kisebb/kevesebb végzettséggel rendelkezők fejében születhet meg szerintem. :) Kb. 5 évvel ezelőtt az exbarátom megkérte a kezem, mert attól félt szakítani fogok vele... hát igen, tényleg így volt, éppen ezért a gyűrűt sem fogadtam el. Mai napig sincs párja, és azt hajtogatja, azért mondtam nemet, mert ő csak egy szakmunkás. Pedig ennek a világon semmi köze sem volt ahhoz, hogy nem jöttünk ki jól.

2013. máj. 22. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!