Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rosszul csókol. Szerinte meg én. Most akkor mit kéne tenni?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem mondták,hogy rosszul smárolok,sosem volt problémám,sőt azt mondták,hogy kifejezetten JÓL. A párom szerint neki sem volt ebből sose problémája.
mit lehetne tenni?
2013. máj. 21. 10:46
1/13 anonim válasza:
többet gyakorolni?
másokkal gyakorolni?
2/13 anonim válasza:
Gyakorlat tesz engem, szóval hajrá. :D
3/13 anonim válasza:
én jól csokolok szóval a öhglyet ha letesztelhetné makkor kiderülni kinek van igaza végérvényesen :P
4/13 hyatt válasza:
Próbáljátok meg mind a ketten máshogy ;) az ami a többieknek bejött nektek nem az esetetek.
5/13 anonim válasza:
Mit lehetne tenni? Ahelyett, hogy a másikat hibáztatjátok, akár meg is lehetne beszélni - ki hogyan szereti, mit gondol rossznak a másik technikájában, ilyenek.
Mennyi idősek vagytok, hogy ez kérdés?
6/13 A kérdező kommentje:
Én a lassú szenvedélyes híve vagyok,ő meg pörög a nyelvével állandóan,mint valami propeller:D
2013. máj. 21. 10:52
7/13 anonim válasza:
Vajon mit... próbálkozni új formákkal. Az meg mindig CSAK KIFOGÁS hogy eddig nem volt rá panasz. ÉS, akkor mi van? :D Nem az exeknek kell megfelelni, most a párodnak kell, hogy tetsszen. Lehet, ő máshogy szereti.
8/13 A kérdező kommentje:
Húsz felett és régóta vagyunk együtt,megbeszéltük,próbálkozunk valahogy nem megy..
2013. máj. 21. 10:53
9/13 anonim válasza:
Mindketten xarul csókoltok. Hol itt a baj? Az isten is egymásnak teremtett benneteket.
10/13 anonim válasza:
Hát ha sehogy sem megy, akkor válóok :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!